2777
2789
عنوان

تنبلی چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 46 پست
چنده نمرهچشمش

نمره نداره فقط گفت چشم چپش ۳۰ تا۴۰ درصد دوربینیش تنبلی داره

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

خوب میشه همکاری کنه من دخترم همکاری نداشت اصلا الانم نزدیک ۹ سالشه

چکاپ هم نمیبریش؟نکنه بدتر شه دکتر ک دیروز منو ترسوند گفت عینک نزنه یه چشمش ک تنبلی داره افتاده میشه به مرور باید عینکبزنهک بزرگ شد بشه لیزی کاریش کرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چکاپ هم نمیبریش؟نکنه بدتر شه دکتر ک دیروز منو ترسوند گفت عینک نزنه یه چشمش ک تنبلی داره افتاده میشه ...

نه سالی یکبار میبرمش همون جوره

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

الان پسر منم دوربینی هستش مثبت پنج زده یبار چهار میزنن یبار پنج عینک دادن

من دختر عموم یه سالش بو بود نمره دور بینی ۹ بود . کم کم بهتر شد و نمره اش اومد پایین . پارسالم عمل کرد کلا عینک را گذاشت کنار . از بچه شما هم انشالله که بهتر بشه

من دختر عموم یه سالش بو بود نمره دور بینی ۹ بود . کم کم بهتر شد و نمره اش اومد پایین . پارسالم عمل ...

خدا کنه دکترا همش ناامید میکنن 🥺میگن معلوم نیست از گوشی اون علامت و از دور میپرسم جواب میده هرجور شده باید اون چارت علامتارو پیداکنم

عزیزم بچه دیگه هم داری ؟من الان میترسم نکنه بچه دومم عینکی بشه

بچه اولم هم عینکی. اما اون چشمش به خودم رفته زیاد اوضاعش بد نیست . عینکی معمولیه مثل همه . سه و نیم نمره نزدیک بینی داره .

منم همش همین فکر را می کردم که بچم اینجوری شد . الان روزب هزار بار میگم کاش مثل بچه اولم بود

میگن به هرچی فکر کنی سرت میاد من چون استرسیم همش از این فکرها میاد موندم چکار کنم آروم شم روانی شدم دیگ😐نمیتونم بیخیال تنبلی چشمش بشم

الان پسر منم دوربینی هستش مثبت پنج زده یبار چهار میزنن یبار پنج عینک دادن

چند سالشه

من دیگه ولش کردم چون همکاری نمیکنه چند ماه بستم خیلیا خوب میشن ولی توی دختر من اثری نداشت