2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 70 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیزنمشولی مادر باید برای تربیت جذبه داشته باشه تا بچه بی تربیت یا ضعیف بار نیاد.بالاخره روشهای خاصی ...

ولی من گاهی زدم

اونم در حدی که اسمش زدن بود

ولی مثل سگ پشیمونم جوری جبران کردم که یادش نمیاد.

میشناسمت ک حدا شدی پسرت کلاس اولی فکر کنم شده یا میخواد بشهخدا لعنتش کنه

خدابخواد امسال میره دوم

منم منتظرم روزی که خدا به سزای اعمالش برسونش تا دل منم خنک بشه

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

تقریبا زنده م خواهر فعلا ولی روان ندارم حقیقتا

هوووف .خدا سلامتی بده .و ارامش تو زندگی متاهلی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

ولی من گاهی زدماونم در حدی که اسمش زدن بود ولی مثل سگ پشیمونم جوری جبران کردم که یادش نمیاد.

یکی مونده به اخرین خط زدنه.

جایی که موضوع تربیت مهم باشه و بچه زیر بار نره ممکنه آدم مجبور باشه بزنه.اونم نه با غضب یا نفس خودت.

به نیت کمک بهش.

یه بار بچم رو آروم زدم.حین زدن میگفتم مامانی من دوستت دارم.این بخاطر اینه که هیچ رقمه حرف گوش نکردی.

بعدش گفت مامان فهمیدم چقدررر منو دوست داری.بهش گفتم تو جگر گوشه منی.هزار تا راه رفتم شما فلان اخلاق زشتتو تکرار نکنی ولی کردی راهی جز زدن نیس.

اگه نیتت خوب باشه و از سر اعصاب خرد شدن خودت نزنی بچه میفهمه.

این همه فاحشه هایی که سر خیابونا وایسادن نتیجه تربیت غلط پدر و مادر و ایده های ابکی بعضی روانشناسها هستند

من دوتا بچه دارم البته دیگه بچه نیستن پسرم شانزده دخترم دوازده سالشه خیلی با هم دعوا میکنن اعصاب برام نزاشتن گوش هم نمیگیرن پسرم خیلی شیطونی میکنه دخترم هم کنارش رد بشی صدا میکنه

اولا بستگی به شخصیت بچه داره.ثانیا هرگز نباید از روی عصبانیت باشه.باید آروم آروم بشیم بعد اگه لازم بود تنبیه بشه.مثل محرومیت از چیزی.پس گرفتن امتیازی.یدونه به آخر میشه تنبیه جسمی.آخریشم که طرد کردنه.شما بچه تخس بی تربیت ندیدین؟اینجور بچه هارو نمیشه با محبت خالی و نوازش آروم کرد.باید مرحله به مرحله پیش رفت تا تربیت بشن وتو قالب نرمال دربیان.

یکی مونده به اخرین خط زدنه.جایی که موضوع تربیت مهم باشه و بچه زیر بار نره ممکنه آدم مجبور باشه بزنه. ...

سر خراب کاری خونه که نه

مثلا دیشب شیر ریخت رو روفرشی خندید حتی اخم نکردم

زد شیشه میز مامانم شکوند فقط نگران خودش بودیم و پولش دادیم

یا مثلاً لیوان ها رو زد بهم شکست گفتم برو کنار جمع کنم.

بخاطر تربیت خودش زدم اون چند بار ولی پشیمونم

دیگه الان اصلا نمیزنم نهایت قهر کنم اونم نه به روش بیارم برم سراغ کارهام آروم بشم.

من مامان بی لیاقتی هستم درسته

سر خراب کاری خونه که نهمثلا دیشب شیر ریخت رو روفرشی خندید حتی اخم نکردمزد شیشه میز مامانم شکوند فقط ...

نه این چه حرفیه؟نگو ...چرا باید مامان بیلیاقتی باشی.

بچه باید خیلی چیزا رو یاد بگیره منه مادر توعه مادر یاد ندی میخواد بره بعد ازدواجش با همسرش مشکل دار بشه بعد برگرده سر ما؟

بچه باید یاد بگیره برای کار اشتباهش باید جواب پس بده. کار درستشم تشویق در پی داره. اگه بچه فرق این دوتا رو نفهمه که نمیتونه کار درست انجام بده و کار اشتباه را انجام نده. فکر کن بچه من متعمداً یه شیطنتی بکنه کلی ظرف بشکنه اگه من تنبیه مناسب کارش انجام ندم که فکر میکنه ظرف شکستن خیلی هم کار خوبیه. من بچهام جایی که به خاطر اشتباهی ظرف میشکنه نه تنها تنبیهش نمیکنم بلکه بغلش میکنم میگم اجل اون ظرف رسیده بود اشکالی نداره. ولی جایی که بفهمم به خاطر شیطنتش و حرف گوش نکردنش مثلاً ظرفی رو شکونده در قبال اون یه وسیلهای ازش میگیرم که خیلی دوسش داره میگم چون شما این وسیله رو شکوندی منم این وسیلهتو ازت میگیرم تا بفهمی نباید شیطنت کنی. باید به حرفم گوش میکردی.

سر خراب کاری خونه که نهمثلا دیشب شیر ریخت رو روفرشی خندید حتی اخم نکردمزد شیشه میز مامانم شکوند فقط ...

حالا که پیش اومده ، بعد از هر اشتباه یا حالا از دست رفتن کنترلمون ، میتونیم رابطه دوباره بازسازی کنیم ، مثلا توضیح بدیم مامان همیشه دوست داره ، گاهی از روی خستگی کنترل از دستم در میره ، یا بگی ترسیدم اتفاقی برات بیفته کنترلمو از دست دادم و به بچه بفهمونی در هر دو صورت عزیز مایه

البته که کلا بحث تربیت نسبت به رفتار و اخلاق بچه ها خیلی پیچیدست هر بچه ای و یا هر رفتاری از بچه رو نمیشه یه نسخه پیچید

اما در کل میگن کتک و فریاد و حرف های سمی ، بپه رو دچار اضطراب و ترد از خودمون و بی اعتماد بنفسی میکنه .

من خودم مامانم تا دلت بخواد اشتباه تو رفتارم داشتم اما خیلی دارم سعی میکنم بهتر شم ولی بازم یه جاهایی آدم خسته میشه و از دستش در میره

کتاب نیک سرشت از بکی کندی خیلی ذهنم رو بازتر کرد

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

نه این چه حرفیه؟نگو ...چرا باید مامان بیلیاقتی باشی. بچه باید خیلی چیزا رو یاد بگیره منه مادر توعه م ...

حرف هات منطقی بودن

و آروم شدم

آره تربیت مهم

بچه عزیز هست و تربیت بچه عزیزتر