2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 70 پست
دختربچه رو که نباید زدپسرو اشکال نداره یه ذره بزنی یا دعوا کنیچون باید حساب ببرهولی دختر اصلا و ابدا

بچه روباهرجنسیتی که باشه نبایدکتک زد

آسیب میبینن

دختروپسرندارن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه.. من بچه بودم مامانم موهامو میگرفت تو هوا میچرخوند بعدم مینداختم زمین با پاهاش آنقدر لگدم میزد ت ...

ووییییی ..الان روان سالم برات مونده ؟؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

اوه.. من بچه بودم مامانم موهامو میگرفت تو هوا میچرخوند بعدم مینداختم زمین با پاهاش آنقدر لگدم میزد ت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منم مخالف بودم هم کتک هم دعوا البته کتک و مخالفم .ولی دعوا شدید موافقم چون هیچوقت متوجه اشتباهش نمیش ...

آدم عصبانی میشه ، اما دعوا هم مثل کتک کارساز نیست ، فقط بچه از روی ترس کارشو متوقف میکنه و بمرور براش عادی میشه ، بزرگترم بشه دیگه چون نمیترسه، دیگه عملا کارایی نداره

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

همسرسابق من اندازع موهای سرم بچمو کتک زد روحیش نابود کرد

میشناسمت ک حدا شدی

پسرت کلاس اولی فکر کنم شده یا میخواد بشه

خدا لعنتش کنه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

در اطرافیانم اولین مادری هستید که بچش رو نزده،واقعا در مقایسه با اونا قابل تحسینید.من یکبار به کسیکه خیلی بزرگتراز خودم بود فحش دادم و ۶یا۷سالم بود، اون نه من رو زد و نه جوابم رو داد و وقتی بابا و مامانم اومدن بهشون گفت که به من این حرف رو زده و اونا هم گفتن زشته و فلان...اولین و آخرین بی احترامی من به اون آدم همونجا بود و دیگه تکرار نشد.بنظرم احترام متقابله و بزرگ و کوچیک نداره هرجوری رفتار کنی همون جواب رو میگیری،رفتارت درسته و بچه لوس نمیشه از چیزی که گفتم نزدیک ۱۲سال گذشته و هنوزم رفتار خوبش تو ذهنمه میتونست برعکس بشه و بزنه کینه یا عقده بشه برام...

یه بچه هایی هستن لجباز و غد .واقعا غیر قابل تحمل .

خانواده ها باید ببرن پیش پزشک مغز و اعصاب .اما متاسفانه نمیبرن فقط کتک میزنن .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه روباهرجنسیتی که باشه نبایدکتک زد آسیب میبینن دختروپسرندارن

آخه یه سری پسربچه ها واقعا لازم دارن

واسه اونا لازمه

وگرنه که کار درستی نیس به طور کلی

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

تبریک میگم اگه واقعا رو اعصابت کنترل داری و داد و کتک نمیزنی، این یه مهارت کنترل خشمه

اما در مواقع حساس برای ایمنی و تربیت درست خودش، جدی و قاطع باش و خیلی از ناراحت شدنش اذیت نشو ،گاهی هم لازمه یادبگیره زندگی همیشه بر وفق مرادش نیست

🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖

دیگه دعوا گاهی لازمه خصوصا وقتی که خطر باشه

البته در حد نرمال

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤