2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 71 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

منم مخالف بودم هم کتک هم دعوا البته کتک و مخالفم .ولی دعوا شدید موافقم چون هیچوقت متوجه اشتباهش نمیش ...

اصلاااا دلم نمیاد با چشااااش ی جوری مظلوم یهو نگاه میکنه ک همون اخمم ب غلط کردن میوفتم🥺🥺🥺

همسرسابق من اندازع موهای سرم بچمو کتک زد روحیش نابود کرد

یه صلوات میفرستین برای پسرم تا آینده روشنی داشته باشه و تمام گذشته خیلی خیلی سختی که داشته یه روزی فراموشش بشه🙏🏻 از خدا فقط خوشبختی پسرم رو میخوام🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

اصلاااا دلم نمیاد با چشااااش ی جوری مظلوم یهو نگاه میکنه ک همون اخمم ب غلط کردن میوفتم🥺🥺🥺

نه بی دلبل دعوا کردن .واقعا بعضی بچها اتیش میسوزدنن .مثلا بی احترامی به دیگران .انداختن تیوی .حضور ذهن ندارم

من کله جیغ جیغوام .فکر کن پایه ی تیوی گرفت جیغ بنفش زدم ول کرد 😅🤕یا چشامو درشت کردم تکرار نکنه بار بعد .خب از یجایی باید یاد بگیرن اینکارا اشتباهه

چون بعدش خواهر فحش خوری واسه ما میمونه 😅میره تو مهمونیا منهدم میکنن همه چیو

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

دختربچه رو که نباید زد

پسرو اشکال نداره یه ذره بزنی یا دعوا کنی

چون باید حساب ببره

ولی دختر اصلا و ابدا

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//

به نظرم سر بچه دادزدی باید فورا بعدش عذرخواهی کنی بغلش کنی و رابطه تون رو ترمیم کنی

خونه رو من امن کرده بودم کلا کابینت پایین و شیشه اینا رو برداشته بودم،هیچوقت پیش نیومد سر این چیزا دعواش کنم،الان هم که بزرگترشده مثلاً یه چیزی رو خراب کنه بهش میگم مثلاً آریا خواهش میکنم خواهش میکنم میشه بیای اینور،فعلای منفی رو مثبت میکنم همیشه