2777
2789
عنوان

متاهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 63 پست
چیکار کنم خواهر من بچه تو شکمم اگه چیزیش بشه خانواده شوهرم هزار انگ بهم میچسبونن شوهرم داغون میشه کل ...

خب ی چن ماهی با خرج خودت بزار.. برا ارامشت.. ببین چی میشه

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه کیلومتر ها فاصله داریم دارو که نمیخوره توهم میزنخ میاد اینجا

چرا میزارن بیاد خونه تو ،نمیگن جلوی شوهرت بد میشه ،بعدها کلی حرف میشنوی از خوانواده شوهر و از خود شوهر اصلا نزار بفهمه ،و به مادرت بگو این جا نزار بیاد و حتما به پدرت هم بگو خونه نیستی ،

چرا میزارن بیاد خونه تو ،نمیگن جلوی شوهرت بد میشه ،بعدها کلی حرف میشنوی از خوانواده شوهر و از خود شو ...

انقد گفتم که موهام رنگ دندونام شده وقتی میاد شب نمیتونم بخوابم شوهرم همش میگه چرا انقد دستات یخ شده چرا استرس داری

انقد گفتم که موهام رنگ دندونام شده وقتی میاد شب نمیتونم بخوابم شوهرم همش میگه چرا انقد دستات یخ شده ...

درکت میکنم ولی اصلا دلت نسوزه شما مسوول نیستی فقط نزار پدرت بیاد ،قبلش اگه زنگ میزنه بگو نیستیم ،

چرا میزارن بیاد خونه تو ،نمیگن جلوی شوهرت بد میشه ،بعدها کلی حرف میشنوی از خوانواده شوهر و از خود شو ...

یوقتایی با خودم میگم به شوهرم بگم ولی همش میگم اگه یه روز دعوا کردیم زد تو سرم چث

من میخام آرامش داشته باشم اینطوری دارم که پدرم نباشه نیاد و تنها راهش اینه هم خودش هم ما آرامش داریم

اسی اخرش به شوهرت گفتی بارداری؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
اره عزیزم

چجوری بهش گفتی

بعدش چه عکس العملی نشون داد

با ذوقی که ازش تعریف میکردب کنجکاوم ببینم چجوری گفتی بهش اخر😍😂

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
شوهرم میارش خونه یا میره کارگاه شوهرم راننده شوهرم میارش

مواجب زندگیت باش ،به مادرت بگو همین طور که تو میخواس آرامش داشته باشی منم میخوام زندگیم آروم باشه خصوصا که بازداری ،بگو دکتر گفته ممکنه سقط کنی اگه استرس داشته باشی و شوهرم دعوا میکنه ،نزار بیاد پیش ما ،بگو شاید مادرت میخواد برا آرامش خودش میفرسته که چند روز نباشه ،نفس بکشه ،نمیگه جلو داماد آبروی دخترش میره

چجوری بهش گفتیبعدش چه عکس العملی نشون دادبا ذوقی که ازش تعریف میکردب کنجکاوم ببینم چجوری گفتی بهش اخ ...

خونه رو شمع چیدم شام درست کردم باکس کفش و بیبی چک وقتی فهمید از ذوق اشکش در اومد سرشو گذاشت رو قلبم دیگه تهش به میک لاو ختم شد

خونه رو شمع چیدم شام درست کردم باکس کفش و بیبی چک وقتی فهمید از ذوق اشکش در اومد سرشو گذاشت رو قلبم ...

اخییییی

خیلی ذوق کردم براتون عزیزم

انشاالله به سلامتی دنیا بیاریش