بچها وضعیت مالی شوهرم خوبه پدرمم گفتم مشکل داره و دارو هاشو باید به هزار بدبختی مامانم بهش بده یوقتایی که نمیخوره پا میشه میاد شمال دیونه شده میگه نمیزارم بچت زنده بمونه مرکز نگهداری خصوصی ازش نگهداری میکنه بنظرتون از پول تو جیبی که شوهرم میده حلاله هزینه کنم برا مرکز
نه کیلومتر ها فاصله داریم دارو که نمیخوره توهم میزنخ میاد اینجا
چرا میزارن بیاد خونه تو ،نمیگن جلوی شوهرت بد میشه ،بعدها کلی حرف میشنوی از خوانواده شوهر و از خود شوهر اصلا نزار بفهمه ،و به مادرت بگو این جا نزار بیاد و حتما به پدرت هم بگو خونه نیستی ،
من میخام آرامش داشته باشم اینطوری دارم که پدرم نباشه نیاد و تنها راهش اینه هم خودش هم ما آرامش داریم
اسی اخرش به شوهرت گفتی بارداری؟
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
با ذوقی که ازش تعریف میکردب کنجکاوم ببینم چجوری گفتی بهش اخر😍😂
یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
شوهرم میارش خونه یا میره کارگاه شوهرم راننده شوهرم میارش
مواجب زندگیت باش ،به مادرت بگو همین طور که تو میخواس آرامش داشته باشی منم میخوام زندگیم آروم باشه خصوصا که بازداری ،بگو دکتر گفته ممکنه سقط کنی اگه استرس داشته باشی و شوهرم دعوا میکنه ،نزار بیاد پیش ما ،بگو شاید مادرت میخواد برا آرامش خودش میفرسته که چند روز نباشه ،نفس بکشه ،نمیگه جلو داماد آبروی دخترش میره
خونه رو شمع چیدم شام درست کردم باکس کفش و بیبی چک وقتی فهمید از ذوق اشکش در اومد سرشو گذاشت رو قلبم ...
اخییییی
خیلی ذوق کردم براتون عزیزم
انشاالله به سلامتی دنیا بیاریش