2777
2789
عنوان

حقوق ریختن

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 46 پست
ماهم همینیم انگار این قسطای لعنتی هیچ وقت تموم نمیشه

دقیقا

قسط ابدی

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
یعنی تو خرج خونه حقوقت رو می ذاری؟

اره دیگه کلش رو فقط ۱ تومن میمونه گفتم که

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با شکرکن خونه داری ما داریم برامسکن ملی میریزیم هرسری 100تومن میریزیم این سری دیگه نداریم نمیدونم ازکجاجورمیشه انقد که وام گرفتیم وریختیمتواین چاه قسطا پدرمونو دراوردن

ما هم دقیقا ۹ ساله ازدواج کردیم هنوز که همواره قسط میدیم

ما سال اول ازدواج خونه خریدیم از اول قسط دادیم

بعد که قساش تموم شد یه ویلا شهرستان گرفتیم کلی قسط اوتو دادیم

بعد دو سال پیش خونه رو عوض کردیم بدجور رفتیم زیر قسط

با شکرکن خونه داری ما داریم برامسکن ملی میریزیم هرسری 100تومن میریزیم این سری دیگه نداریم نمیدونم از ...

توکل بخدا انشالله جور میشه

درکت میکنم خیلی سخته باز ما اگه قسط میدیمنشستیم تو خونه

ما سال اول ازدواج خونه خریدیم از اول قسط دادیم بعد که قساش تموم شد یه ویلا شهرستان گرفتیم کلی قسط او ...

مبارکتون باشه

خب ماشاا... شما خوب خریدید

ما فقط یک خونه ی ماشین

همین ..

البته بگم صفر تا صد خودمون بودیم بدون یک قرون خرج از سمت پدر و مادر

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
بنظرت ما خانومایی که شاغل هستیم اشتباه نمیکنیم حقوقمون رو میذاریم وسط ؟؟

بستگی به ادمت داره من تازه ۳ ساله شاغل شدم قبلش شوهرم یه ویلا شهرستان گرفت اونو زد به نام من ماشین به لسم من گرفت چون پلاک فعال نداشتم هنوزم به اسممه ولی کلا اینا هم نبود حقوقمرو میذاشتم وسط چون ۹ ساله باهاش زندگی میکنم میدونم چه جور ادمیه

مبارکتون باشه خب ماشاا... شما خوب خریدید ما فقط یک خونه ی ماشین همین ..البته بگم صفر تا صد خودمون بو ...

سلامت باشی

نه آخه همین خونه الانمون ۷۰ متری ۲۰ سال ساخته فقط محلش رو بهتر کردیم وگرنه اصلا خونه دلخواه من نیست

خودتو همسرت چندسالتونه

من ۳۲ همسرم ۳۳