2777
2789
عنوان

حقوق ریختن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 46 پست
چه بیمه ای هست؟ماهی چقد میدین؟

زنان خانه دار تامین اجتماعی

امسال از فروردین شده ۳۳۰۰

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه چه جالب منو همسرم هم یکسال اختلاف سنی داریم من ۳۷ شوهرم ۳۸

icon تازه برا ما ۹ ماهه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
تازه برا ما ۹ ماهه

خوشبخت باشید همیشه

واااای خدا چه جالب 🤣🤣🤣🤣

من همینجور کلی گفتم یکسال

ولی در اصل هشت ماه اختلافمونه..

چقدر نقاط اشتراک داریم 😂😂😂😂

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خوشبخت باشید همیشه واااای خدا چه جالب 🤣🤣🤣🤣من همینجور کلی گفتم یکسال ولی در اصل هشت ماه اختلافمون ...

عزیزم icon

سلامت باشی انشالله شما هم خوشبخت باشین

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
بعد کسی بخواد همینجوری خودش بیمه کنه چقد میشه؟

منم همینجوری بود دیگه بیمه کردم خودمو زنان خانه دار

بازم لطف مامانم بود سال ۱۴۰۱ خرداد بیمه م کرد

اون موقع ۸۰۰بود دیگه

تا هرسال افرایش داشت امسال ۴سال شد بیمه دارم رد میکنم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

منم همینجوری بود دیگه بیمه کردم خودمو زنان خانه داربازم لطف مامانم بود سال ۱۴۰۱ خرداد بیمه م کرداون ...

خیلی خوب وقت پیری خیلی به داد آدم میرسه

مهربونا میشه لطفا برای دوتا حاجتی که دارم،برام صلوات بفرستید؟🥹💚

خیلی خوب وقت پیری خیلی به داد آدم میرسه

باید پولی بدی برمیکرده

گاهی میگم ول کنم استفاده دارو چیی چی کردم این ۴سال

مثلا دلم نسوزه بگم تخفیف ویزیت ایتا داشتم

پولم رفته واسه اینا ک دلم نسوزه میگم اینجوری فگر میکنم

منظورم ول کنم دیگه باطل میشه همچی از اول

با تاخیر می تونی هر س ماه بدی ندی باطل همچی از اول

بعدشم من۱۸ درصد انتخاب کردکارافتادگی

فوت اینا

کاملهواینکه ۳۷سالگی بیمه کردم

بیست سال باید بدم

برای بازنشتگی

الان ۴۱ سالمه

باید پولی بدی برمیکردهگاهی میگم ول کنم استفاده دارو چیی چی کردم این ۴سالمثلا دلم نسوزه بگم تخفیف ویز ...

نه هیچوقت ولش نکن

پدر من جوونی هاش خودش بیمه نکرداین اواخر بیمه کرد فقط ده سال سابقه داره

الان همش ۸/۵۰۰حقوق میگیره

درسته الان پرداختش برات سخته

اما بعدها خیلی برات کمک کنندس

یه پولی هرماه به حسابت واریز میشه

سر پیری ادم هرچقد ملک و املاک داشته باشه

کی حوصله مستاجر و دردسرهاش رو داره

مهربونا میشه لطفا برای دوتا حاجتی که دارم،برام صلوات بفرستید؟🥹💚

نه هیچوقت ولش نکنپدر من جوونی هاش خودش بیمه نکرداین اواخر بیمه کرد فقط ده سال سابقه دارهالان همش ۸/۵ ...

ن گفتم دلایلم اگر ول کنم بگم استفادهرکردم

ازش فلان این ۴سال

وگرته باید بیست سال باید بدم

تا بازنشستگی

اره ول نمیکنم به امید خدا ادامه میدم

نه هیچوقت ولش نکنپدر من جوونی هاش خودش بیمه نکرداین اواخر بیمه کرد فقط ده سال سابقه دارهالان همش ۸/۵ ...

تا مامانمو دارم غمی نبست حامی همه سالهای عمرمه

واقعا ۸۵۰۰خیلی کم

اگر منبعد درامد دیگه ی نداشته باشت