2777
2789
عنوان

پسره ی عوضی

133 بازدید | 12 پست

میخوام داستان یه اعترافو بگم که از اون موقع چقدر داغونم!! چقدر پریشونم یه شب که با پسر فامیل تنها میشم و قرار بود پیاده منو تا یجا برسونه بغض میکنم بغلم میکنه از حسم میگم و حالا اون شبم مارو یه نفر باهم میبینه و شخص مهمیم بود که کار ندارم بهش و ادامه داستانو میگم پسری که بهش اعتراف کردم تو روستا زندگی میکنه که کلا بو پشکل م این چیزا میاد و من تو شهر با بهترین امکانات و لوکس ترین زندگی بزرگ شدم، ولی خب بازم گفتم عشقه دیگه مهم نیس دلم مهمتره ، گذشت و گذشت هنوز ۲۴ ساعت نشده بود از اعتراف حسم که گف من تو فکر اکسمم و فراموشم کن اون حین دستمم گرفته بود که به حساب ارومم کنه اقا اصلا به اینام کاری ندارم چند ساعت بعد بهم پیام داد بحث جنسیو کشید وسط که من گارد گرفتم گف اون شبی که خونمون بودی هر کس جای من بود باهات فلان میکرد.... در صورتی که بابام این خانواده رو پاک و سالم میدونس. حالا ام شنیدم با دوستاش اومد شهر ما و با خانوادشم میخوان بیان خونمون مسافرت. 😂😂😂😂😂😂 نمیتونم تحمل کنم روانم داغونه بعد اون اعتماد به نفسم اومده زیر صفر حتی دوستامم ازم تعریف میکنن دیگه باورش ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه تفریح و بدنت میخوادتت با قول خودش ادمی نیستی ک باهات زندگی بسازه چون بفکر اکسشهچقدر اسکله اگه د ...

اخه اون کی باشه ک منو برا رابطه بخواد😂😂😂

بره گمشه واقا فق حرص میخورم پرو پرو میخواد بیاد خونمون هر چند سعی میکنه ازم فاصله بگیره ولی باباش بزور میارتش

اخه اون کی باشه ک منو برا رابطه بخواد😂😂😂بره گمشه واقا فق حرص میخورم پرو پرو میخواد بیاد خونمون هر ...

میخوان خونشونو بکنن گردن خانواده شما و اویزونتون شن اصلاااا گردنشون نگیر واسه منم این اتفاق افتاده روی خوش نشون بدی یه عمر پشیمونی درانتظارته

خوب پس میخواستی چی بشه مردجماعت فقط برای یه چیز زنده اند رابطه جنسی والسلام

پسری که تو روستا زندگی میکنه که قیمت خونشون حتی یک دهم خونه ما هم نیس چجوری انق میتونه اعتماد به نفس داشته باشه!! من عاشقش بودم عشقمم خالص بود قیافه و اینام خداییش بد نیسم خوبم

اکسش ریزه میزس رنگ پوستشم تیره طوره بخوام توصیف کنم با کلی پسرم در ارتباطه و همرو بغل میکنه... اخه چرا اونو ترجیح داد

یعنی بهت گفت بیا رابطه ج داشته باشیم ؟ خدایی عاشق چی این پسر شدی آخه گفتی خیلی تفاوت دارید تو بهترین ...

عاشق بودم ، خانواده و فامیلی داشت که رفت و امد داشتن منو دوس داشتن و فک میکردم پیوند با فامیل خیلی بهتره چون سالها همه همو میشناسن تهش فهمیدن هیچکدوم چشم دیدن همو ندارن همش تظاهره😂😂😂