2777
2789
عنوان

دخالت پدرم

213 بازدید | 24 پست

بابام خیلی دخالت میکنه تو زندگی متاهلیم ...خودش که جهیزیه نمیده هیچ مامانمم میگیره همش میگه نگیر باز ذاداشامو پرمیکنه ....به منم امروز میگه حقوقتو خرج خودت کن وسیله نگیر خانواده شوهرت فلانن فلانن ...بهت توجه نمیکنن نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بگو پس اونم منو ببره تو چادر زندگی کنیم؟

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌❌️زیر ۲۲ سال نه ریپلای کن نه تو تاپیکام بیا❌️آفرین✅️به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫 👈🏻رفتار من با شعور طرف مقابلم ست میشه اگه از رفتارم خوشت نیومد به شعور خودت شک کن✅️

چون از اول میگفت خودت بگیر الانم با شوهرم مخالفه دوست نداشت

هوووف .بگو پولشو بده میگیرم .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

شاید داره یه هشدارهایی در رابطه با ازدواجت میده

نه از رو لج میگه...کلا واسه پسراش اینجوری نیست واسه من یجوری رو مخم میره امروز میگه تو خونه من چرا پول نمیدی خرجت با منه ...ماهی فلان قدر بهم پول بده

پدرها اکثرا تو پول خرج کردن حتی متاهلی حساسن

بگو باشه

کارت خودت انجام بره

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫