طبیعیه ک هنوز یکسال از ازدواجمون نکذشته ولی انقدر روزا تکراری شده و همش بی حوصلم ؟ دیگه از آشپزی کردن هر روز خسته از تمیز کردن هر روز خونه خسته شدم دیگه احساس میکنم حتا حسمون به هم کم شده یا شایدم برای هم تکراری شدیم رابطه هم ک دیگه اصن برام لذت بخش نیست نمیدونم نرماله اینجوری شدم یا نه ؟ بیرون رفتن دوتایی دیگه حال نمیده عیلم دیدن حال نمیده فقط میشینیم پای تلویزیون و گهگاهی ی چند کلمه حرف میزنیم و میریم تو گوشیامون و مبخوابیمو صب میشه و باز این روند تکرار میشه حوصله هیچ تفریحیم ندارم
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر دومون البته ی چند ماهی بود اقدام کردیم برای بچه ولی این ماه ک حامله شدم خودش سقط شد نمیدونم شاید این باعث شده این مدلی شدیم من ک اصن حال روحی جالبی ندارم