طبیعیه ک هنوز یکسال از ازدواجمون نکذشته ولی انقدر روزا تکراری شده و همش بی حوصلم ؟ دیگه از آشپزی کردن هر روز خسته از تمیز کردن هر روز خونه خسته شدم دیگه احساس میکنم حتا حسمون به هم کم شده یا شایدم برای هم تکراری شدیم رابطه هم ک دیگه اصن برام لذت بخش نیست نمیدونم نرماله اینجوری شدم یا نه ؟ بیرون رفتن دوتایی دیگه حال نمیده عیلم دیدن حال نمیده فقط میشینیم پای تلویزیون و گهگاهی ی چند کلمه حرف میزنیم و میریم تو گوشیامون و مبخوابیمو صب میشه و باز این روند تکرار میشه حوصله هیچ تفریحیم ندارم
ماهم همینیم امشب بعد مدتها گفتم بچه ها بخوابن یکم تنهایی فیلم ببینیمحرف بزنیم بدون سروصدا اذیت بچه ها دعوامون شد😂😂
لطفاااا اگه تجربه نوشتن مقاله دارین بهم پیام بدین خیلی به کمک ینفر که تجربه داره نیاز دارم😔پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.
هر دومون البته ی چند ماهی بود اقدام کردیم برای بچه ولی این ماه ک حامله شدم خودش سقط شد نمیدونم شاید ...
اره عزیزم سرهمونه به روح و روانت تاثیر گذاشته افسردگی گرفتی .ان شالله دوباره قسمتت یه نی نی سالم و زیبا
درکت میکنم چون خودم سر قضیه ای فعلا افسردم .سِر شدم .چون قبل از اون اتفاق نبودم .بستگی به ظرفیت و گذشت زمان داره
یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌
چون پول ندارید ب عبارتی همه چی گرونه و پول ما ها کفاف نمیده برای شادی و تفریحبیرون رفتنامون هم الکی ...
دقیقا این گرونیا احساس میکنم افسرده و عصبیمون کرده شوهرمم کارشو از دست داد الان یکی دوماهه اسنپه زیاد وضعمون خوب نیست منم بیمارستان بستری شدم حدود ۶۰ تومن الکی خرج کردیم و اینکه همش دودوتا چهارتا کنیم یچی میخوایم بخریم فکر ونم پس دلیلش تینه
خب ازدواج ک هدف نیس. مثل یه رودی ک مسیرش عوض شده فقط. برنامه ت برا آینده چیه؟
والا من دلم ی زندگی معمولی میخواست بچه داشته باشیم و احساس خوشلختی کنیم الان فقط دلم بچه میخواد ولی شرایطمون بد شده نمیتونیم سقطم کردم کلا زندگی سخت شد یهو