2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست

ماهم همینیم امشب بعد مدتها گفتم بچه ها بخوابن یکم تنهایی فیلم ببینیمحرف بزنیم بدون سروصدا اذیت بچه ها دعوامون شد😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متولد ۷۱ هستی

زندگی همینه دیگه روزمرگی تکراری

حتی با بچه

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

ماهم همینیم امشب بعد مدتها گفتم بچه ها بخوابن یکم تنهایی فیلم ببینیمحرف بزنیم بدون سروصدا اذیت بچه ه ...

خوب من تازه ده ماهه ازدواج کردم حالا میگم چند یال بگذره طبیعبه ولی الان زود نیست برامون ؟

هر دومون البته ی چند ماهی بود اقدام کردیم برای بچه ولی این ماه ک حامله شدم خودش سقط شد نمیدونم شاید ...

اره عزیزم سرهمونه به روح و روانت تاثیر گذاشته افسردگی گرفتی .ان شالله دوباره قسمتت یه نی نی سالم و زیبا

درکت میکنم چون خودم سر قضیه ای فعلا افسردم .سِر شدم .چون قبل از اون اتفاق نبودم .بستگی به ظرفیت و گذشت زمان داره

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

چون پول ندارید ب عبارتی همه چی گرونه و پول ما ها کفاف نمیده برای شادی و تفریحبیرون رفتنامون هم الکی ...

دقیقا این گرونیا احساس میکنم افسرده و عصبیمون کرده شوهرمم کارشو از دست داد الان یکی دوماهه اسنپه زیاد وضعمون خوب نیست منم بیمارستان بستری شدم حدود ۶۰ تومن الکی خرج کردیم و اینکه همش دودوتا چهارتا کنیم یچی میخوایم بخریم فکر ونم پس دلیلش تینه

خب ازدواج ک هدف نیس. مثل یه رودی ک مسیرش عوض شده فقط. برنامه ت برا آینده چیه؟

والا من دلم ی زندگی معمولی میخواست بچه داشته باشیم و احساس خوشلختی کنیم الان فقط دلم بچه میخواد ولی شرایطمون بد شده نمیتونیم سقطم کردم کلا زندگی سخت شد یهو

شوهرمو کارشو از دست داده وگرنه میخواستیمو سقطم شد حالا تا دوباره کارش اوکی بشه نمیشه اقدام کنیم

اخی عزیزم icon ان شالله کارش درست میشه بعد اقدامکن زندگی از یکنواختی در میاد. از طرفی تا اونموقع رو خودت کار کن نزار رابطه تون سرد بشه.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 
والا من دلم ی زندگی معمولی میخواست بچه داشته باشیم و احساس خوشلختی کنیم الان فقط دلم بچه میخواد ولی ...

ایشالا درست میشه همه چیز.

اگه ازدواج نمی کردی، رشته، شغل اینا هدفت چی بود. همونو ادامه بده شرایطت فرقی نکرده فقط با یکی دیگه هم خونه شدی. برای خودت انگیزه و هدف بساز

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

اره همینه.الان همه افسرده هستنمیری بیرون نگا ب قیافه ها کن

والا میرم بیرون بدتر افسرده میشم انگار فقط ما مشکل مالی داریم انقد همه خوشگل خوشتیپن و من نمیتونم لبایایی ک دوس دارمو بخرم

ایشالا درست میشه همه چیز.اگه ازدواج نمی کردی، رشته، شغل اینا هدفت چی بود. همونو ادامه بده شرایطت فرق ...

سرکار میرفتم دوماه بعد ازدواجم مجبور شدم استعفا بدم وگرنه اگر شاغل بودم قطعا حال روحیم انقد بد نمیشد چون من ۱۰ سال سابقه کار دارم اولین باره بیکارم ☹️