2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 41 پست
والا میرم بیرون بدتر افسرده میشم انگار فقط ما مشکل مالی داریم انقد همه خوشگل خوشتیپن و من نمیتونم لب ...

ولا من اونموقع هم ک همه چی ارزون بود نمیتونستم بخرم همه چی حسرت شد ب لطفا مادرشوهر اشغالم انقد ک مارو انداخت تو بدهی...

دقیقا میدونم چی میگی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرکار میرفتم دوماه بعد ازدواجم مجبور شدم استعفا بدم وگرنه اگر شاغل بودم قطعا حال روحیم انقد بد نمیشد ...

چ حیییف. خب پس بی انگیزگیت یکی از دلایلش همینه دیگه. چیزی ک بهت استقلال و هویت می دادو از خودت گرفتی

ببخشین می تونمبپرسم دلیلت برا استعفا چی بود

غصه نخور مطمئنم ی هدف و انگیزه بهتر برا خودت پیدا می کنی. درگیر خانه داری و شوهرداری نشو.

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

ولا من اونموقع هم ک همه چی ارزون بود نمیتونستم بخرم همه چی حسرت شد ب لطفا مادرشوهر اشغالم انقد ک مار ...

ایشالا ک مشکلتون حل بشه ماهم همش قسط داریم دلم ی عاللللمه چول میخواد احتمالا حال روحبم اون موقع خوب بشه

چ حیییف. خب پس بی انگیزگیت یکی از دلایلش همینه دیگه. چیزی ک بهت استقلال و هویت می دادو از خودت گرفت ...

محیط کارم سمی شده بود خیلی تحمل کردم ک جا نزنم چون به اون کار احتیاج داشتم ولی دیگه اگه میموندم صعف اعصاب میگرفتم

محیط کارم سمی شده بود خیلی تحمل کردم ک جا نزنم چون به اون کار احتیاج داشتم ولی دیگه اگه میموندم صعف ...

کار خوبی کردی. مطمئنم با این سابقه کاری، می تونی موقعیت های شغلی خوبی پیدا کنی خودتو تو خونه فرسوده نکن عمرم.

نه میخوام بگردم دنبال کار باز ممنونم از دلگرمیت عزیزم

کار خوبی می کنی. خانه دار بودن شغل شریفیه ولی برا خودت ی هویت مستقل دست و پا کن. تو لیاقتشو داری. موفق باشی

من ۳۴ سالمه چند ماه بود اقدام کردیم این ماه باردار شدم هفته ۵ سقط شد از اون ب بعد این مدلی شدم

اهان پس سقط داشتی به خاطر اونه.نگران نباش خدا دوباره بهت یه نی نی سالم میده ۵ هفته که چیزی نیست