2777
2789
عنوان

وضعیت

55 بازدید | 2 پست

بچها من ظاهر امروزی دارم کلا به خودم میرسم، اما باطنا خیلی بچه مثبتم😂🥲تا حالا حتی دست هیچ پسری رو نگرفتم کلا رابطه جدی نداشتم تا ۲۴ سالگی... فقط درش میخونم تازه نمازم میخونم ، اما خب اش نخورده و دهن سوخته... همه فکر میکنن یکی تو زندگیم هست ولی نمیدونن مثل چی درگیر خودم و اهدافمم

دروغ چرا خیلی وقتا دلم میخواست ینفر باشه، وقتی برمیگردم ینفر منتظرم باشه ولی خب نشده تا حالا اونکسی که میخواستم نیومده، بعضی وقتا حس میکنم زیادی زندگی رو سخت گرفتم بایدقبول میکردم و به ینفر شانس میدادم که یه تیکه گاه داشته باشم، ولی خب از معیارام هم نمیتونم کوتاه بیام(معیارایی که سفت و سخت پاشون وایسادم معیار شخصیتیه بچها ،من میخوام اول از نظر ذهنی ارتباط برقرار کنم)

از یه طرفم خانواده و اطرافیان همش میپرسن کی ازدواج میکنی دیگه داره ۲۵سالت میشه هرچی بگذره مورد کمتر میاد برات و از این حرفا:)

آفررین به شماکه داری میگی شخصیت وذهن طرف

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷