2777
2789

من تی سی اچ ۱۱.۵بودش روزی یکی قرص خوردن یک ماههونیم الان تی سی ام ۰.۰۵۶شده چطوری امکانش هست

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه تحت نظر دکتر غدد نیستی؟ احتمالا لووتیروکسین زیادی خوردی ولی کلا هم با این تی اس اچ بالا بعیده پر ...

آره تحت نظرم دکترعددبهم گفت روزی یکی بخور 

احتمال زیاد ازمایشت اشتباه شده ب نظرم از دوباره باید آز بدی عزیزم

خودمم همین میگم آخه دیشب واسه بارداری اقدام کردم دوباره میترسم الان پرکارشده باشه خیلی امیدوار بودم که خوب شده 

عزيزم منم كم كاري تيروييد دارم

ببين يه هورموني تو بدن هست همون تيروكسين يه هورمونم هيت به اسم tsh كه ترشح ميشه تا به غده تيروييد ديتور بده چه ميزان تيروكسين ترشح كنه!

وقتي كم تو بدن ترشح شه هورمون tsh بيشتر ترشحي ميشه تا وادارش كنه بيشتر شه

وفتي زياد ترشح شه هورمون tsh كم ميشه تا كمتر توليد شه و پركاري تشخيص داده ميشه

حالا ما تيروكسين رو ميخوريم به جاي اينكه تو بدنمون ترشح شه

اگه زياد بخوريم خب تو بدنمون زياد ميشه و علايم پركاري ميگيريم!

در اصل شما تيروييدتون پركار نشده قرص رو زياد خوردين

من ١٠/٥ بود يه روز نصف يه روز يك...

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
خودمم همین میگم آخه دیشب واسه بارداری اقدام کردم دوباره میترسم الان پرکارشده باشه خیلی امیدوار بودم ...

زودتر وقت دکترتو بگیر و یه جای مطمئن آزمایش بده اگه تهرانی برو ازمایشگاه مرکزی بالای پارک وی

دکتررفتم قرص نصف کرد ولی اینقدر بداخلاقه ترسیدم بگم اقدام کردم حالا دوباره فردامیرم آرمیدن ان شااله که اشتباه شده باشه

عزيزم منم كم كاري تيروييد دارم ببين يه هورموني تو بدن هست همون تيروكسين يه هورمونم هيت به اسم tsh ك ...

حالا چنده

حالا چنده

الان بين ٢/٥ تا ٣

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
بعد چندماه مصرف قرص

عزيزم اين قرص رو هميشه بايد مصرف كني

مثلا يه هفته قطع كنم باز ميره بالا

من دوساله منظم ميخورم

قرص الماني هم ميخورم با ايراني تنظيم نشد ماله من

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز