2777
2789
عزيزم اين قرص رو هميشه بايد مصرف كني مثلا يه هفته قطع كنم باز ميره بالا من دوساله منظم ميخورم ...

شما پرکارشده تاحالا

دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
الان بين ٢/٥ تا ٣

من تیروییدم کم کاره و باردار شدم4.8بود تو هشت هفته ازمایشو دادم فهمیدم.بنظرتون خیلی بده واسه جنین؟من یه سقط داشتم پنج ماه پیش

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اين قرص رو هميشه بايد مصرف كني مثلا يه هفته قطع كنم باز ميره بالا من دوساله منظم ميخورم ...

ببخشید این سوال می رسم متاهلی بچه داری

من تیروییدم کم کاره و باردار شدم4.8بود تو هشت هفته ازمایشو دادم فهمیدم.بنظرتون خیلی بده واسه جنین؟من ...

ان شاالله که خیره توروخدا دونفس برام دعا کن ازم اشتباه شده باشه

وای خدا یعنی تا اخر عمر باید قرص خورد و بریم دکتر?😔هزینه ویزیت دکترم خیلی زیاده الان باید من چهل روزیه بار ازمایش بدمو ببرم دکتر ببینه

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
ان شاالله که خیره توروخدا دونفس برام دعا کن ازم اشتباه شده باشه

عزیزم لایق باشم برات دعا میکنم.خیلی استرس دارم من سابقه پرولاکتین بالا رو هم دارم .نمیدونم واقعا چی میخواد پیش بیاد.

من تیروییدم کم کاره و باردار شدم4.8بود تو هشت هفته ازمایشو دادم فهمیدم.بنظرتون خیلی بده واسه جنین؟من ...

نه عزیزم

خیالت راحت راحححت هیچییی نمیشهه

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
ببخشید این سوال می رسم متاهلی بچه داری

متاهلم بچه ندارم عزیزم تازه ازدواج کردم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
شما پرکارشده تاحالا

اره من قرص ایرانی که میخوردم اومد روی 025/

قرص کم میکنه دکتر درست میسه

وای خدا یعنی تا اخر عمر باید قرص خورد و بریم دکتر?😔هزینه ویزیت دکترم خیلی زیاده الان باید من چهل رو ...

اگه در اثر بارداری ایجاد شده باشه امکان خوب شدنش خیلی هست مثل دیابت بارداری 

اما اگه قبل یا بعد از بارداری هم باشه احتمال خوب شدن تقریبا نداره

بعدم فقط تو دوران بارداری حساسیت روش هست بعدا که قرص رو مرتب میخوری سالی یه ازمایش همین

اره من قرص ایرانی که میخوردم اومد روی 025/ قرص کم میکنه دکتر درست میسه

عزیزم بعد که پرکارشده چه کارکردی از اول قرص آلمانی خوردی چه مدت طول کشید که دوباره نرمال شد 

اگه در اثر بارداری ایجاد شده باشه امکان خوب شدنش خیلی هست مثل دیابت بارداری  اما اگه قبل یا بع ...

خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی

عزیزم بعد که پرکارشده چه کارکردی از اول قرص آلمانی خوردی چه مدت طول کشید که دوباره نرمال شد 

به نظرت قرص آلمانی بخورم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز