zarikarimi مدیر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 عنوان تیرویید | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 32 پست سلام لطفا کمکم کنید کسی بوده کم کاری تیرویید به کاری تبدیل شه دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع. 1397/03/19 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 عزيزم اين قرص رو هميشه بايد مصرف كني مثلا يه هفته قطع كنم باز ميره بالا من دوساله منظم ميخورم ... شما پرکارشده تاحالا دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zhizhi75 عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 346 الان بين ٢/٥ تا ٣ من تیروییدم کم کاره و باردار شدم4.8بود تو هشت هفته ازمایشو دادم فهمیدم.بنظرتون خیلی بده واسه جنین؟من یه سقط داشتم پنج ماه پیش خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 عزيزم اين قرص رو هميشه بايد مصرف كني مثلا يه هفته قطع كنم باز ميره بالا من دوساله منظم ميخورم ... ببخشید این سوال می رسم متاهلی بچه داری دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 من تیروییدم کم کاره و باردار شدم4.8بود تو هشت هفته ازمایشو دادم فهمیدم.بنظرتون خیلی بده واسه جنین؟من ... ان شاالله که خیره توروخدا دونفس برام دعا کن ازم اشتباه شده باشه دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zhizhi75 عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 346 عزيزم اين قرص رو هميشه بايد مصرف كني مثلا يه هفته قطع كنم باز ميره بالا من دوساله منظم ميخورم ... وای خدا یعنی تا اخر عمر باید قرص خورد و بریم دکتر?😔هزینه ویزیت دکترم خیلی زیاده الان باید من چهل روزیه بار ازمایش بدمو ببرم دکتر ببینه خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
zhizhi75 عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 346 ان شاالله که خیره توروخدا دونفس برام دعا کن ازم اشتباه شده باشه عزیزم لایق باشم برات دعا میکنم.خیلی استرس دارم من سابقه پرولاکتین بالا رو هم دارم .نمیدونم واقعا چی میخواد پیش بیاد. خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 فکرکردم امشب فقط خودم اینقدر داغون اینقدر گریه کزدم دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 من تیروییدم کم کاره و باردار شدم4.8بود تو هشت هفته ازمایشو دادم فهمیدم.بنظرتون خیلی بده واسه جنین؟من ... نه عزیزمخیالت راحت راحححت هیچییی نمیشهه هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 ببخشید این سوال می رسم متاهلی بچه داری متاهلم بچه ندارم عزیزم تازه ازدواج کردم هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 شما پرکارشده تاحالا اره من قرص ایرانی که میخوردم اومد روی 025/قرص کم میکنه دکتر درست میسه هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 وای خدا یعنی تا اخر عمر باید قرص خورد و بریم دکتر?😔هزینه ویزیت دکترم خیلی زیاده الان باید من چهل رو ... اگه در اثر بارداری ایجاد شده باشه امکان خوب شدنش خیلی هست مثل دیابت بارداری اما اگه قبل یا بعد از بارداری هم باشه احتمال خوب شدن تقریبا ندارهبعدم فقط تو دوران بارداری حساسیت روش هست بعدا که قرص رو مرتب میخوری سالی یه ازمایش همین هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 اره من قرص ایرانی که میخوردم اومد روی 025/ قرص کم میکنه دکتر درست میسه عزیزم بعد که پرکارشده چه کارکردی از اول قرص آلمانی خوردی چه مدت طول کشید که دوباره نرمال شد دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zhizhi75 عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 346 اگه در اثر بارداری ایجاد شده باشه امکان خوب شدنش خیلی هست مثل دیابت بارداری اما اگه قبل یا بع ... خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی جواب دادی خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 عزیزم بعد که پرکارشده چه کارکردی از اول قرص آلمانی خوردی چه مدت طول کشید که دوباره نرمال شد به نظرت قرص آلمانی بخورم دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.
zarikarimi مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 2346 ببخشیداهل کجایی نگاران میشه اسم دکترا بگی دخیلم به دستان کوچکت که گشاینده بزرگترین گره هاست یاعلی اصغر.ع.