2777
2789
عزیزم بعد که پرکارشده چه کارکردی از اول قرص آلمانی خوردی چه مدت طول کشید که دوباره نرمال شد 

قرصمو کم کردم

دکترا میگن فرقی نداره قرص ایرانی و اون ولی به من ایرانی نساخت

من ایرانی هروز نصف میخوردم tsh ام خیلییی میومد پایین اگه یک چهارم میخوردم خیلی میرفت بالا 

خودم رفتم خارجیشو خریدم

نصف خوردم تنظیم شد 

چون خارجیه انگار یه کمی ضعیف تره

بعد یک سال ازمایش دادم 3/5 بود واسه همین کردم یه روز نصف یه روز یک تا بیاد زیر 2

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
ببخشیداهل کجایی نگاران میشه اسم دکترا بگی

من دکتر غدد نرفتم عزیزم تقریبا خودم تنظیمش کردم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به نظرت قرص آلمانی بخورم

نمیدونم عزیزم

ببین اگه مثل من با ایرانی تنظیم نشد توام عوضش کن امتحانی

2790
2778
2791
2779
2792