بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3488 عنوان من دو کا 26 بازدید | 8 پست فالوور دارم رلم میگه دیلیت اکانت کن اینم پیامش:فکر نکنی که تقصیر منهحق بده به من بابت اکانتتمن نمیتونم ببینم یه پسر تو پیج زنمه چون نمیتونم چون دوست ندارم چون نمیتونم باهاش کنار بیاممن از همه چیم برات زدم ولی تو از یه اکانت نمیتونی بزنیبحث منت نیست بحثه مهم بودنه اگه تا امشب اومدی و قضیه رو حلو فصل کردی که کردی اگه ن هم که برو به هم اینستات برس دیگهمن ثابت کردنامو کردم با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀 دیروز | 21:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریمیییییییییییییی عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 2844 من نمیپسندم این اخلاق رو. آه ای یقینِ یافته! بازت نمینهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم میکنی. بمون برام.
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3488 چی بگم والا🦦از چیا گذشته مثلا بخاطرت؟ مثلاً به مامان باباش راجبم گفته یا اینکه موهاش رو کچل کرده البته چون که قلبم رو بد شکست کات کردین بعد به ماه اومد با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3488 من نمیپسندم این اخلاق رو. چیکار کنمش چی بگمش با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
موـخرماییformer عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 2648 مثلاً به مامان باباش راجبم گفته یا اینکه موهاش رو کچل کرده البته چون که قلبم رو بد شکست کات کردین بع ... از اینکه راحبت ب خانوادش گفته این خودگذشتگی نیسموهاشم ک خودش باعثش بوده خودش کردهی جوری گف فک کردم از خانوادش گذشتهوالا من باشم قبول نمیکنم از الان مرد سالاری میکنه زیاد اجازه نده دخالت کنه ک خیلیی بد عادت میشهحالا خودش چنتا فالور داره
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3488 از اینکه راحبت ب خانوادش گفته این خودگذشتگی نیسموهاشم ک خودش باعثش بوده خودش کردهی جوری گف فک کردم ا ... زیر یک کا دارهواقن حس میکنم داره سواری میگیره با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀
موـخرماییformer عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 2648 زیر یک کا دارهواقن حس میکنم داره سواری میگیره مردا عادتشونه باید از اول خوب تربیتش کنی
بیتامودیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 3488 مردا عادتشونه باید از اول خوب تربیتش کنی آره واقن خیلی زوریخ انگار میخواد کنترلم کنه با بال ضعیف پی پرواز بلند🎀