haddddisssssssss مدیر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 17 عنوان رابطه | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 42 پست سلام من۱۸ سالمه و با یه آقای ۳۷ ساله تو رابطه هستم اولیت رابطمه و ۳ ماه باهم؟ هستیم اما از هم دوریم ولی شخصیت ک رفتار فوق العاده ای دارن.میخواستم بدونم اشتباه رابطماما مادرم میدونه و با مادرم جدی صحبت کردن دیروز | 18:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ariya_rad عضویت: 1404/12/12 تعداد پست: 591 من بخوام نظر خودمو بگم به چیزی کار ندارم ولی جدی باشم در اینده بخاطر فاصله سنی حالا عدد و کار ندارم این درک و موقعیت هاس که به مشکل می خوریدیعنی ممکنه تو اون لحظه تو ی مدل باشی ایشون تو یک حال و هوای دیگه اینجوری
آرزومرگ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3434 من و همسرم ده سال تفاوت سنی داریمرفته رفته حس میکنم درک نمیکنیم همو سن مهمه هااااا دست کم نگیر اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
چشمون_سیه عضویت: 1405/01/27 تعداد پست: 666 بعدا به مشکل میخورین شما تووسن ۳۰ سالگی همسرتون ۵۰ سالشه و تو دوره میانسالیه و کلی به اختلاف میخورین بابت همچی
zahra_mehrabun عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10925 رابطه اصلا خوب نيستغير از حالا حكم شرعي كه ممكنه بوجود بياد خدايي نكرده اسيب ميزنه ان شاء الله بموقعش خدا صلا ح بدونه هر زمان با نفر مناسب ازدواج كني و خوشبخت شي
سمااااااااااانههخانم عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 5232 من و همسرم ده سال تفاوت سنی داریمرفته رفته حس میکنم درک نمیکنیم همو سن مهمه هااااا دست کم نگیر حالا تا ده سالم اوکیهولی دیگه ۱۹ ساااال خدایا مواظبم باش❤️
آیسان۸۶ عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 2531 آخه به چه قیمت خودت عوقت نمیادطرف جای بابات محسوب اگ زود ازدواج کرده بچه همسن تو داشتبه خودت رحم کندخترا چرا اینجوری شدن
haddddisssssssss مدیر استارتر عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 17 من فقط میخواستم تاییدیه بگیرم که کارم؟ اشتباه و ادامش بدم
مهمانننن عضویت: 1404/07/26 تعداد پست: 1569 واقعا این فاصله سنی زیاده بازم حالا برید پیش روانشناس اینجا هر کی نظر خودشو میگه مثلا من خودم بنظرم اختلاف سنی بالا خوب نیست کاربری دست دو نفره
رزیتااااایی عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1391 ۱۹ سال تفاوت سنی که چیزی نیس 😂😕 فاز اینجور ازدواجا درک نمیکنم به الان نگاه نکن اینده رو در نظر بگیر وقتی شد ۳۰ سالت و تو اوج جوونی هستی اقا ۵۰ سالشه ! وارد میانسالی شده و حوصله خیلی چیزا نداره ،،، خوشبخت بشی
آرزومرگ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3434 حالا تا ده سالم اوکیهولی دیگه ۱۹ ساااال بنظر من که تجربه دارم ده سال هم زیاده اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
ماریا_کوری عضویت: 1403/02/18 تعداد پست: 1302 یادت باشه فقط گلزار ارزش این اختلاف سنیو داشت خودت متولد 88 هستی با متولد پایین 75 رل نزن من خودم انتخاب میکنم چه سبکی تاپیکی داشته باشم و به شمایی که خوشت نمیاد ربطی نداره اگرم دوست داری حرفامو بشنوی دمت گرم
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 8227 اختلاف سنی خیلیامون با بابامون همین حدوده ولی ببین تفاهم داری یا نه احیانا مذهبی نما نیست که اومده سراغ بچه؟