2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست
ی تنه ابروی داداشاشو برده برایه پسر قدبلند واقعن ک عقلش کوچیک

خدار سکر شمارمو نداره شماره ندادم فقط پیویمو داره نره بگه ب کسی؟؟؟؟؟ک من با این دختره حرف زدم اخه واسه خودش بد تموم میشه دیگ مگه نه پس نمیگه شاید مثلا بگه دوستم ولی پیومو تشون نمیده میخام دیلیت اکانت کنم از روبیکا حیف نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر بیشعورهمن نمیدونم خانواده هاشون چحوری تربیتشون کردنممنون عزیزم باید خدا بخواد چون تا اون نخواد ...

مرسی ♥️

چی بگم، خانواده درست و حسابی هم نداشته.منم بی تجربه بودم تو دامش افتادم. خیلی وقتا میگم خدا خودش حواسش به من بوده که تونستم بدون هیچ شری ، بدون آبروریزی ای قطع ارتباط کنم.

عه الان من چیکار کنم عزیزم

قطع ارتباط... بیوشو چک نکن، جوابشو نده، پیگیریشو نکن، ی مدت این رفتارو ببینه شدت پیام هاش بیشتر میشه ولی تو محل نذار.تهدیدت کرد محل نذار.هموتژور که خودت گفتی یکم ترسوعن چون وجه یدندشاتهداشون براشون مهمه.محل نداری محل نمیزاره

من خودم بعد یکسال قطع ارتباط تو ی مکان بودیم ولی حتی نگاهشم نکردم چه برسه سلام که نکنه وارد زندگیم بشه.نشد دیگه جز پیامای ناشناس که بلاک میشد

مرسی ♥️چی بگم، خانواده درست و حسابی هم نداشته.منم بی تجربه بودم تو دامش افتادم. خیلی وقتا میگم خدا خ ...

قطعا همینطوره

خدا ما رو خیلی دوست داشته

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

😂😂😂😂من از پشت گوشي متوجه شدم چجور پسريه تو چطور تا الان متوجه نشدي

از بين آدم هاي دنيا ، فقط و فقط كفايت كنيد به آن هايي كه ، حال شما را خوب مي كنند ، باقي آدم ها را به حال خودشان رها كنيد...🍃