2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 193 پست
ی تنه ابروی داداشاشو برده برایه پسر قدبلند واقعن ک عقلش کوچیک

خدار سکر شمارمو نداره شماره ندادم فقط پیویمو داره نره بگه ب کسی؟؟؟؟؟ک من با این دختره حرف زدم اخه واسه خودش بد تموم میشه دیگ مگه نه پس نمیگه شاید مثلا بگه دوستم ولی پیومو تشون نمیده میخام دیلیت اکانت کنم از روبیکا حیف نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بیشعورهمن نمیدونم خانواده هاشون چحوری تربیتشون کردنممنون عزیزم باید خدا بخواد چون تا اون نخواد ...

مرسی ♥️

چی بگم، خانواده درست و حسابی هم نداشته.منم بی تجربه بودم تو دامش افتادم. خیلی وقتا میگم خدا خودش حواسش به من بوده که تونستم بدون هیچ شری ، بدون آبروریزی ای قطع ارتباط کنم.

عه الان من چیکار کنم عزیزم

قطع ارتباط... بیوشو چک نکن، جوابشو نده، پیگیریشو نکن، ی مدت این رفتارو ببینه شدت پیام هاش بیشتر میشه ولی تو محل نذار.تهدیدت کرد محل نذار.هموتژور که خودت گفتی یکم ترسوعن چون وجه یدندشاتهداشون براشون مهمه.محل نداری محل نمیزاره

من خودم بعد یکسال قطع ارتباط تو ی مکان بودیم ولی حتی نگاهشم نکردم چه برسه سلام که نکنه وارد زندگیم بشه.نشد دیگه جز پیامای ناشناس که بلاک میشد

مرسی ♥️چی بگم، خانواده درست و حسابی هم نداشته.منم بی تجربه بودم تو دامش افتادم. خیلی وقتا میگم خدا خ ...

قطعا همینطوره

خدا ما رو خیلی دوست داشته

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

😂😂😂😂من از پشت گوشي متوجه شدم چجور پسريه تو چطور تا الان متوجه نشدي

از بين آدم هاي دنيا ، فقط و فقط كفايت كنيد به آن هايي كه ، حال شما را خوب مي كنند ، باقي آدم ها را به حال خودشان رها كنيد...🍃

قطع ارتباط... بیوشو چک نکن، جوابشو نده، پیگیریشو نکن، ی مدت این رفتارو ببینه شدت پیام هاش بیشتر میشه ...

💍وجودت تموم بودنمه

دنیای بی ارزش با بودنت

ارزش پیدا کرد خوشومدی

به زندگیم جیران گوزلوم

اینارو خوندی عزیزم من همونم ک گفتم دوس پسزم 🤮🤫 اینارو گداشت بعد چن روز ک یهویی حرف نزدیم الانم اینارو گذاشتع با پروفایل عاشقانه واقعیه یا میخاد منو حرص م یده💔💔💔

💍وجودت تموم بودنمه دنیای بی ارزش با بودنت ارزش پیدا کرد خوشومدی به زندگیم جیران گوزلوماینارو خوندی ...

این چک کردن وسواس فکریته.برو کلاس یا فعالیتی انجام بده چکش نکن.

واقعی باشه یا نباشه آب پاکی رودستته که این بشر مناسب نیست.

جلوش چجوری رفتار میکنی؟کات کردین یا کلا دیگه با هم حرف نزدین؟

اگه حرف نزدین و همینجوری کات شد بیشرف عالمه

این چک کردن وسواس فکریته.برو کلاس یا فعالیتی انجام بده چکش نکن.واقعی باشه یا نباشه آب پاکی رودستته ک ...

بیو گذاشته پروفایلم عاشقانه از شنبه شب ک گفت شب بخیر عزیزم بخابیم خستم متم ج نداد تا اینوه تا امروز هیچ پیامی نداده فقط اینو بیو زده نمیدونم منظورش چیه میخاد استراسیم کنه یا چی بیزونم چن بار دیده نگام میکرد

بیو گذاشته پروفایلم عاشقانه از شنبه شب ک گفت شب بخیر عزیزم بخابیم خستم متم ج نداد تا اینوه تا امروز ...

خوب بیرون تو رو دیده باشه، بیو گذاشته باشه؟

این بیو و اینا رو که مینویسی حتی مخاطبش تو نیستی مخاطبش هر کیه که پروفشو چک میکنه. ی چیزی که مخاطبش مجهوله گفته که به واکنش وادارت کنه که یچیزی بپرسی، وقتی بپرسی راحت میتونه منکرش به ربط داشتن به تو بشه.

اینا بچه بازیه که در میاره.

جدا از اون خیلی وابسته اشی، مشخصه. اینجا تاپیک بزن بهش فحش بده، خودتو خالی کن.

مردی که به دو روز رسید خبری نمیگیره براش جدی نیستی.

خوب بیرون تو رو دیده باشه، بیو گذاشته باشه؟این بیو و اینا رو که مینویسی حتی مخاطبش تو نیستی مخاطبش ه ...

هی عجب 💔فقط خیلی خوشتیپ بود قد بلند چش ابرو مشکی یهو نمیدونم چرا خوشم امد ازش هم محلیم هرروز ک میرم ببرون از سمت من رد میشه خودش پیشنهاد داد من فقط از روبیکا فالوش کردم خودش امد عرض ادب کرد بعد گقت گقتم ازدواج نکردی جسارت نباشه گفتم تایپمو پیدا نکردم گفت ایشالله یکم خودمو جور کنم بیام خاستگاریت از اخلاقت خوشم میاد از همه لحاط عالی هستی ....بعد ک از شنبه نیس شد تا امرزم ک اینو گذاشت خدا کی پس ب من مرد واقعی میرسونه اخه 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

هی عجب 💔فقط خیلی خوشتیپ بود قد بلند چش ابرو مشکی یهو نمیدونم چرا خوشم امد ازش هم محلیم هرروز ک میرم ...

عزیزم میشه فالوت کنم یا آیدیمو بدم داشته باشمت 💔گمت نکنم خب حرف میزنی💔💔