2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست

جدی بس کنید😭

تو اگه قبلا تو رابطه رفته باشی میدونی این یه چیز عادی هست و یک دو ماهه اوکی میشه میخوای فراموشش کنی؟؟؟برو تو رابطه اصلا یادت میره همچین فردی وجود داشته به خودت برس پاشو با رفیقات برو بیرون خوش بگذرون برو تو گپ اینا حرف بزن با بقیه ارتباط برقرار کن چه زود چه دیر اون رابطه تموم میشد نه پس فک کردی میاد میگیردت؟؟؟حتی اگه بگه هم بازم نمیاد خودتو گول نزن الانم یه تایم باهم بودید خاطره ساختید خب باشه خوش گذشت دیگه به صلاح نبوده باهم باشید به توافق رسیدید و جدا شدید دیگه بیخیال شو

واسه خودت ارزش قائل باش زشته واسه یه دختر اینطوری بگه واقعا این نشد یکی دیگه طرف ده ساله ازدواج کرده ده تا بچه داره بازم جدا میشه اینطوری نمیکنه تو نهایتا دو سه سال باهاش باشی دیگه چیزی نیست که😑

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

الان باز ازدواج کردی؟امیدوارم اعتماد تو از دست نداده باشی چون همه مردان اینجوری نیستن

نه مجردم عزیزم

چرا اتفاقا اعتماد ندارم به کسی...از قبل ازدواج هم بدم میومد از آقایون و ظلمشون به خانم ها و بی احساس و بی رگ بودنشون و با این قضیه هم بدتر شدم چون تجربه کردم

گاهی میگم که برادرام آدم حسابی هستن پس حتما آدم حسابی هست اما خب من اکثرا خونه هستم تو این چند سال و با آدم با لیاقت نتونستم اشنا بشم و فامیل هم نمیخواستم

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

پسر رفتار ناواضح نداره

وقتی نیومد ینی اولولیتش نیستی دنبال چرا و اما و اگر هم نباش

رازش گل نیلوفر در دل تاریکیه 369💜🪷🪄ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کودک بود💙ودر قلمرو اون نتوان ورود کرد مگر کور و کر و لال بود🩵و صبوریه گل نیلوفر در مرداب که سرباز کرد در سختی ها اما زیباترین بود💚 ای عشق...حال که مرا خوانده ای راه نشانم بده💛 عشق جاریست حتی در لحظات تاریکی و تیرگی زندگی🧡مکتب در سایه رو دنبال کن تا به منبع عشق وصل شی 🪷👈تلگرام :Dar_saye، روبیکا(ادمین):dar_sayeh369❤️

چرا میگی دوس پسرم!! این اصلا دوست نداره مشتاق نیست باهات حرف بزنه چقدر ساده ای بزن بلاگ کن تموم

حرفای عاشقونه هیچ پسری یاور نکن مگر اینکه ثابت کنه تو رفتارش ببین برات چ کارایی میکنه

یعنی تو حرفای عاشقانه شو باور کردی یعنی نمیدونی هر کسشری و نباید باورکرد

هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
ارع داداشامم میشناسه داداشام باهاش رفیقن ولی خب چی میشه من بهش گفتم مراقب باش کسی نفهمه تا اون یا من ...

اسی با داداشات رفیق بعداومده ازهیکل تو تعریف کرده توام خوشت اومده خجالت نکشیدی ابروی داداشاتومیبری میدونی پشت سرداداشات چیامیگن متاسفم برات ی تنه گندبزن ب غیرت ابرو داداشات

میخوای باهاش باشی یعنی؟ اینا عشق درامان، برات تئاتر هم اجرا میکنن، فایده ای نداره. رگ خوابی ندارن.ول ...

عزیزم 🤮🤫 الان بیوش نگاا کردم اینو گذاشته یعنی چی نکنه اونم ناراحت بود ازم

عزیزم 🤮🤫 الان بیوش نگاا کردم اینو گذاشته یعنی چی نکنه اونم ناراحت بود ازم

عزیزم دوست نداره اصلا تو براش مهم نیستی یکم واسه خودت ارزش قائل شو چقدر بچه ای

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

ببین پسرم بذار کامل راهنماییت کنم

یادت باشه پسری که توی اولین دیت اینجوری حرف میزنه مطمئن باش که اصلا قصد ازدواج نداره کامل نخوندم متنو ولی اینکه تعریف کرده از بدنتون و قربون صدقه و این چیزا مطمئن باش هدف خوبی نداره

و من یتق الله یجعل له مخرجا