2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعتی اگ نرم سمتش ی روش دیگه بکار میاره؟؟؟؟

اگه خودشیفته باشه و تو طعمه اش باشی بدون اینکه مراحل کامل روت پیاده بکنه و نتیجه بگیره هم ادامه میده. مثل من، برای من لاوبامبینگ جواب داد ولی مراحل بعدیش نه، چون ثبات فکری داشتم، نمیپرسیدم من کاری کردم اینجوری شده؟ بخاطر حساسیتمه؟ اینا رو نمیگفتم.باهاش وارد درگیری لفظی نمیشدم. گسلایتینگ و فرافکنی ای که میکرد رو من جواب نمیداد چون به فکر خودم اعتماد داشتم. مراحل رو میرفت جلو ولی جواب نمیگرفت.

مراحلش مراحل ترومای خودشیفتگیه.

لزوما هم خودشیفته نیست ولی یک دوره بین پسرا باب شده بود روانشناسی سیاه. اگه زیاد از خودش تعریف میکنه، هیچوقت زیربار مسئله نمیره، جای اینکه با هم در مورد مشکلات صحبت کنین میزنه کوچه علی چپ، همیشه تو مقصری یا دیگران این خودشیفته است.

روشهای دیگه اشم شامل تحقیر، تهدید، محل ندادن، سرد و گرم شدنه.

میدونم عزیزم از ته قلبم خداروشکر. میکنم اما عذابم داد خیلی و حیف اون همه عشق و احترامی که براش گذاشت ...

مگه میشه پشیمون نشه...چرا شد ولی من همه راه ها رو بستم

نه به خودش و حرفاش اهمیت میدادم نه حتی وقتی خونوادش رو واسطه فرستاد و بزرگترا رو

اصلا من تازه احساس رهایی میکردم چرا باید برام مهم باشه که اون بخواد برگرده یا دلش تنگ شده باشه یا پشیمون 😍😅من تازه دوباره خودمو بدست اوورده بودم و دیگه پسر مردم واسم پشیزی اهمیت نداشت

خب شما عاشقش بودید نمیدونم چجوری بود قضیتون ولی من عاشق نبودم خداروشکرو با عقل و منطق میرم جلو و تا الان هیچوفت عاشق هیچ مذکری نشدم چون آرامشم و سلامتیم برام مهمتره و اینکه کسی نبود که لیاقت عاشق شدن رو داشته باشه

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

مگه میشه پشیمون نشه...چرا شد ولی من همه راه ها رو بستمنه به خودش و حرفاش اهمیت میدادم نه حتی وقتی خو ...

ی دختر عاقل دیدم اینجا

پشیمونیشون هم یک مرحله از ترومای خودشیفتگیشه نه علاقه.

جالبه اینا هیچوقت فراموشت نمیکنن، هی میرن هی میان.گاهی ی پیام ناشناس میفرستن واکنش بگیرن.

اینکه شما الان راحتی بخاطر اینکه از همون اول راهها رو بستی محل ندادی وگرنه یک ذره ببینه راه داره مثل میگ میگ برمیگرده، همون لاشی بازی های گذشته اشو تکرار میکنه و باز میره.

اینا آدم نمیشن

مگه میشه پشیمون نشه...چرا شد ولی من همه راه ها رو بستمنه به خودش و حرفاش اهمیت میدادم نه حتی وقتی خو ...

خوبش کردی ، منم فقط دلم تنگ اون روزا میشه

بنظرت اگه به هر دلیلی پیام داد منم جوابشو ندم ؟

ی دختر عاقل دیدم اینجاپشیمونیشون هم یک مرحله از ترومای خودشیفتگیشه نه علاقه.جالبه اینا هیچوقت فراموش ...

مرسی جانم❤️

دقیقا همینطوره

چون ذات آدم عوض بشو نیست

ما رابطه رسمی داشتیم و عقد کردیم اما چون دوره آشنایی کم بود من متاسفانه بعد رسمی شدن متوجه رذایل اخلاقی آقایون شدم چون قبلش با هیچ مذکری ارتباط نداشتم الانم خداروشکر ندارم

فکر میکردم مثل داداشام سالم و اهل زندگیه ولی یعد فهمیدم نه خودش نه خانوادش شبیه ما نیستن و خیلی شعورشون کمه

الان ده یازده سال میگذره و من حتی لحظه ای حس نکردم که کارم اشتباهه بلکه یکی از موفقیت های زندگیمه

بله در اصل مرد یا زن خودشیفته حتی از روانی هم روانی تره

خوبش کردی ، منم فقط دلم تنگ اون روزا میشه بنظرت اگه به هر دلیلی پیام داد منم جوابشو ندم ؟

دلتنگی و عشق به چه دلیل بش داری؟

ببین منطق من همیشه اینجور بوده و هست که من زمانی عاشق کسی میشم که خیلی خوبی در حق من کرده باشه و همزمان هم شخصیت منحصر بفرد و محترمی داشته باشه وگرنه چجوری شما میتونی عاشق یا دلتنگ کسی باشی که از سگ خیایونی نجس تره؟

اینو تا الان از خودت پرسیدی؟

نه اصلا به هیچ وجه

اگر میخوای کرامت انسانی و عفت و آبروت بره بهش جواب بده و باهاش ادامه بده

خیلی حرفات قانع کننده بود مخصوصا تیکه آخرش دمت گرم ♥️🥲

قربونت❤️

تا اینا رو کسی بت نگه یا خودت به خودت نگی نمیتونی دوام بیاری و رها کنی و بذاری زمان از یادت ببره

میفهمم دلتنگیاتو و خودخوری کردناتو و انتظار کشیدنت رو

اما دلم نمیخواد هیچ دختری بازیچه شوهرش و نامزدش بشه(دوست پسر که از نظر من اهمیتی تو زندگی نداره و قبولش ندارم)

دبم میخواد همه دخترا قدر خودشون رو بدونن

خودتون رو حیف این آشغالها و خانواده هاشون نکنید

اگه خودشیفته باشه و تو طعمه اش باشی بدون اینکه مراحل کامل روت پیاده بکنه و نتیجه بگیره هم ادامه میده ...

درسته عزیزم آفرین بهت گلم من الان چه واکنشی نشون بدم و من چه مدل تکنیکی کنم ک رو خودش جواب بده

قربونت❤️تا اینا رو کسی بت نگه یا خودت به خودت نگی نمیتونی دوام بیاری و رها کنی و بذاری زمان از یادت ...

تموم تلاشمو کردم که ذره ای دلش نشکنه رو چشام جا داشت فقط از خدا میخوام انتقاممو بگیره تا دلم آروم سه وگرنه ذره ای دلم نمیخواد این رابطه دوباره درست شه فقط میخوام پشیمونیش رو ببینم همین

درسته عزیزم آفرین بهت گلم من الان چه واکنشی نشون بدم و من چه مدل تکنیکی کنم ک رو خودش جواب بده

میخوای باهاش باشی یعنی؟ اینا عشق درامان، برات تئاتر هم اجرا میکنن، فایده ای نداره. رگ خوابی ندارن.

ولی برای بعد جدایی تکنیک سنگین خاکستری جوابه مثل کاربر strong girl که انجام داد.مثل سنگ باش، بدون رنگ، بدون بو، بدون واکنش.ترسوندتم واکنشی نشون نده. از اونور نذار هیچ اطلاعاتی ازت دربیاره.

اگه تو رابطه بخوای باهاش باشی و این تکنیک رو استفاده کنی چون انرژی ازت نمیگیره خودش میره، چون وابسته به واکنش توعه، چه مثبت چه منفی. اگه واکنش نبینن انگار تهی ان و معمولا آدمای خیانتکاران با بهونه های واهی مثل اینکه تو بهم توجه نمیکردی، بخاطر کارای تو بود که رفتم سمتش.

میخوای زندگی کنی ازش دور باش، به شدت حسودن. ازدواج کنین و تو بدبختی هم فرو برین و زمانی برسه که تو بتونی خودتو بکشی بالا، چون تو موفق شدی میکشنت پایین.

بهش پیام نده، دنبالش نرو

مرسی جانم❤️دقیقا همینطورهچون ذات آدم عوض بشو نیستما رابطه رسمی داشتیم و عقد کردیم اما چون دوره آشنای ...

الان باز ازدواج کردی؟

امیدوارم اعتماد تو از دست نداده باشی چون همه مردان اینجوری نیستن

تموم تلاشمو کردم که ذره ای دلش نشکنه رو چشام جا داشت فقط از خدا میخوام انتقاممو بگیره تا دلم آروم سه ...

تمرکزت رو ازش بردار و بذار تو گندکاریهای خودش غوطه ور بشه

تو زندگیت رو بساز و شخصیتت رو و همین که قاطی زندگی آلوده اش نشدی خداروشکر

فراموشش کن