2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست
از خدا یه آدم لایق بخواه وگرنه چشم ابرو مشکی قد بلند هیولا همه جا پیدا میشهاتفاقا چشم رنگی بور کمه🤣 ...

عزیزم میگم هم محله هستیم همش بیرون هس چنروز ترم بیرون نبینیه ممکنه ک کنجکاو بشه ک کجام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما برا خودش عشق و حال میکنه 😅

نه عشق و حال نداره این موضوع باید بت بگم آدمی که انقدر تشنه ارتباط فیزیکی هست اتفاقا خیلی عذاب میکشه و خودش میدونه تو باتلاقه اما نمیتونه خودش رو عوض کنه چون معمولا سست عنصر و بی اراده هستن و تغییر آدم قوی میخواد و مصمم

اصلا تو بذارش فقط غذا بخوره و بقیه روز رو ارتباط داشته باشه با هرچندتا که دلش میخواد بازم سیر نمیشه و روانش آسوده نیست

به علاوه هزارتا مریضی جسمی و روحی که از این رابطه بدون چهارچوب و هرزگی میگیرن

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

درسته حرفات 🥲 سپردمش به خدا

مرسی

آره کلا حتی بش فکر نکن...به خودت ببال که این آشغال رو مثل دستمال کاغذی کثیف از زندگیت بیرون کردی😄و این یعنی قدرت زن😎

مرسیآره کلا حتی بش فکر نکن...به خودت ببال که این آشغال رو مثل دستمال کاغذی کثیف از زندگیت بیرون کردی ...

اما شکستم همه اعتمادم از بین رفته و بدتر از همه اینکه دلم تنگ میشه هنوز دلمو میسوزونه

گولم نزده ناداحت نیستم فقط میگم خب یعتی چی لان از شنبه شب ک نوشت خستم میخابم منم لایک کردم فقط نیس ن ...

گولت زده و متوجه نیستی، هنوز مراحل اولیه ای.

اصول و روش های روانشناسی سیاه رو بخون دستت میاد.

معمولا یک دوره لاوبامبینگ صورت میگیره و وابسته است میکنن، بعد ی مدت ناپدید میشن که ببینن دنبالش میافتی یا نه و احساس استرس و اضطراب کنی.( روسیه که هورمون دوپامین رو بالا و پایین میکنه، احساسات اضطراب میکنی و احساس وابستگی شکل میگیره)

اگه دنبالش بیافتی یعنی احساس تورو کنترل میکنن. از اینکه دیدت و هیچ واکنشی نشون نداد حس میکنم اینکارو میکنه.

توصیه ام بهت اینه دنبالش نری، خودش برمیگرده با بهونه های واهی، سلامت روانی الویتت باشه دورشو خط میکشی.

ی مقدار هم چون همسایه هستین اینم مسئله است.

اما شکستم همه اعتمادم از بین رفته و بدتر از همه اینکه دلم تنگ میشه هنوز دلمو میسوزونه

اعتماد نباید کلا داشته باشی به جنس مرد...اتفاقا باعث میشه با دید باز انتخاب کنی این اعتماد نداشتن

هروقت دلت تنگ شد بدیااش رو مرور کن،خیانت هاش و حیوون بازیش رو مرور کن

اعتماد نباید کلا داشته باشی به جنس مرد...اتفاقا باعث میشه با دید باز انتخاب کنی این اعتماد نداشتنهرو ...

آره همین رفتاراش و مزخرف و بی حیا بودنش و بدتر از اینا اینه که اهل رابطه های جنسی با آدمای مختلف بوده

باورت میشه چند بار با اکانت فیک مخشو زدم با بهونه خونه خالی اومدن به اینا که فکر میکنم حالم ازش بهم میخوره

آره همین رفتاراش و مزخرف و بی حیا بودنش و بدتر از اینا اینه که اهل رابطه های جنسی با آدمای مختلف بود ...

میدونی چقدر خدا دوستت داره که زود و قبل اینکه بت آسیب بزنه و مریضت کنه گذاشت بفهمی که طرفت چجور آدمیه؟

من جات بودم نماز شکر میخوندم😄البته جات بودم اما خیانتش رو نه...بقیه ی رذائل اخلاقی رو داشت...شاید اگر زود خودمو نجات نمیدادم خیانتش هم رو میشد و اینم میفهمیدم

ولی الان که ده یازده سال گذشته هنوزم دارم خداروشکر میکنم و به اینکه انقدر مستقل بودم از نظر فکری با اینکه بچه بودم و تونستم خودمو بکشم بیرون از این نامزدی بیخودی به خودم میبالم😍

اصلا چیز کمی نیست قدر بدون

میدونی چقدر خدا دوستت داره که زود و قبل اینکه بت آسیب بزنه و مریضت کنه گذاشت بفهمی که طرفت چجور آدمی ...

میدونم عزیزم از ته قلبم خداروشکر. میکنم اما عذابم داد خیلی

و حیف اون همه عشق و احترامی که براش گذاشتم

میشه از نامزدیتون بگید ؟

پسره پشیمون نشد ؟ بهتون پیام نداد دیگه ؟ چجور شخصیتی داشت؟

گولت زده و متوجه نیستی، هنوز مراحل اولیه ای.اصول و روش های روانشناسی سیاه رو بخون دستت میاد.معمولا ی ...

ای جونم افرین عزیزم چقد خوب گفتی دقیقا داره بازی روانی میکنه.....همسایه هستیم بهش گفتم مراقب باشیم کسی نفهمه اونم گفت باشه ب جون ننم مراقبم