2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست
حرفای عاشقانه ی شوهرتونوم نباید باور کنید چ برسه پسری ک دو روزه باهاش اشنا شدی بلاکش کن بره بابا

دقیقا منم به همین فکر میکردم شوهرم چه حرفایی بهم میزد و دقیقا این حرفا و چند برابر بهترشو به زنای خراب هم میزد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مث عشقم 🥲 هیچی بی محلی کن نه نه چیزی غمگین بزار نه تیکه دار دیدیش هم صورتتو اونور کن نگاش نکن اینجو ...

ایوای ارع عزیزم میدونی چیا گفتم گفتم تایپم پسر قدبلند چشم ابرو مشکی هس اگ شوهرم اینجوری نباشه شوهر نمیکنم کلی ایموجی خنده....اونم گفت منم نگران نباش میگم نکنه منتظر من من پیام بدم

حرفای عاشقانه رو معمولا این پسرا میزنن دختر باید عاقل باشه دل خوش نکنه

البته اگر یه روزی ازدواج کردی هم به حرفای عاشقانه شوهرت دل نبند حتی😄

به عمل کار برآید به سخندانی نیست

پرواز کن تا آرزو....زنجیر را باور نکن🩷

ایوای ارع عزیزم میدونی چیا گفتم گفتم تایپم پسر قدبلند چشم ابرو مشکی هس اگ شوهرم اینجوری نباشه شوهر ن ...

خوب اون فکر کرده تو خودشو میگی 😂😐 غیرمستقیم انگار رسوندی دوس دارم شوهرم تو باشی

شهرتون کوچیکه ؟

مثلا چی حرکتی ؟؟؟؟میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل ش ...

نه منظورم از حرکت دوباره پیام دادنه

میگم یه مدت دیگه صبر کن خودش پیام میده و دلیلو میگه دیگه شما اونو نادیده بگیر فکر کن اصلا حرف نزدید تا اون موقع

حتما یه دلیلی داره که بهت پیام نداده

شاید فقط عزیزم چرا نیس پیام نمیده نکنه میخاد امتحان کنه

آره خوب اگر پیام ندی میفهمه دختر آسمون جلی نیستی ازیه طرف پیام نده ازطرف دیگه پیامم داد اونقدر مشتاق نشون نده

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

فقط میخواست خودشو ثابت کنهصب کن اون بیاد طرفت.بهش توجه نکن.احتمالن ازت خوشش نیومد

چن ساله همسایه هم محله هستیم کلی قیافه مو دیده کلی حرف عاشقانه زد فقط از شنبه شب ک نوشت ن خستم میخابم عزیزم جواب ندادم دیگ اونم پیگیر نیس

میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل شم ...خب گولم میزد ...

ربطی نداره من خودم با همسرم دوست بودم مخالف دوستی نیستم الان خواهر همسرم با کسی دوست بود همین حرفا که تو زن منی خداروشکر خدا تو به من داد و...کل خانواده پسر ام میدونستم اینا باهم تا زد پدر شوهرم و همسر منو و بردار شوهرم فهمیدن این آقا تا چند وقت بعد این موضوع میگفت هیچکسی نمیتونه تو از من بگیره بخاطر با کل دنیا میجنگم میام با پدرت حرف میزنم و....الان که دیگه همه از طرف خواهر همسرم فهمیدن وقت ثابت کردن اون حرفا میگه من شرایط جلو اومدن ندارم چطوری بیام جلو و....

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️