2777
2789
عنوان

دوس پسرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3240 بازدید | 187 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

صبر کن منتظر حرکت بعدیش بمون خودش میگه چرا

مثلا چی حرکتی ؟؟؟؟میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل شم ...خب گولم میزد میزد میبرد کارمو میکرد ولم میکرد بعدش همینجوری مگه میشه ی پسر نیس بشه

چجوری 😐🤣

با من بود یه نامزد دیگه هم داشت توی آب نمک با خرابای پولی هم رابطه داشت چند تا هم دوست دختر داشت به ۱۰۰ تایی هم دوست معمولی بعد استغفرالله ادعا پیامبری میکرد ، بعد این فرد شدم مث یه مشاور رابطه اینقد که شناگر ماهری شدم 😅

عشقم تورخدا راهنماییم کن بیرون دید امد سمتم نگام کرد نکنه منتظر منه من پیام بدم ولی منم نمیخام بدم

اره احتمالش هس

ولی توام فعلا پیام نده جایی هم دیدیش خیلی عادی رفتار کن انگار که مهم نیس برات

در دین شما نام خدا هست، خدا نه

فکر نکنم جدی بوده باهات، مثلا گفت انشالله شوهرت باشم😑یا تعریف خشوکلی و هیکل کرده، خوب دیدشو داره نش ...

میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل شم ...خب گولم میزد میزد میبرد کارمو میکرد ولم میکرد بعدش همینجوری مگه میشه ی پسر نیس بشه نکنه منتظر منه من پیام بدم

اره احتمالش هس ولی توام فعلا پیام نده جایی هم دیدیش خیلی عادی رفتار کن انگار که مهم نیس برات

میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل شم ...خب گولم میزد میزد میبرد کارمو میکرد ولم میکرد بعدش همینجوری مگه میشه ی پسر نیس بشه باشه عزیزه دلم مرسی بابت راهنماییت

عه شاید چی بگم ولی خیلی دوسش دارم خیلی قدش بلند خوشتیپ قد بلند مو چشم ابرو مشکی حیف نشد

مث عشقم 🥲

هیچی بی محلی کن نه نه چیزی غمگین بزار نه تیکه دار دیدیش هم صورتتو اونور کن نگاش نکن اینجوری کنی فکر میکنه لاف زدی که گفتی تایپم کسی نبوده فک میکنه موندی به خونه محل نزار غرور داشته باش اگه بخادت میاد سمتت این کارو کنی اگه هم نخادت حتا اگه توو بری جلو برین تو رابطه بازم نمیخادت پس کاری که گفتم بکن اگرم ی درصد اومد سمتت ناز کن بعد آشتی کن

میگم اخه عزیزم کلی حرف عاشقانه زد چیشد یهو باشه مرسی عزیزم حتما

شایدازدوست دختردوست پسربازی خوشش نمیادقصدداره بیادخواستگاریت توام نجیب باش

متاهل و متعهد💍دلیلی نداره جنس مرد درخواست دوستی بده😡

مثلا چی حرکتی ؟؟؟؟میگم اگ میخاس ببخشید ببخشید منو معذرت میخام بکنه خب منم گفتم منم موافقم باهات رل ش ...

عزیزم یه پسری هم مث این بود بهم پیام میداد از دیروز پیم نداده ولی به یه ورمم نیس پسرا معلوم نیس چیکار میکنن نباید دل ببندی