2777
2789
عنوان

ب بچم گفت تخم سگ 💔

390 بازدید | 31 پست

از سرکار اومدم خیلی خسته بودم . رو زمین تیکه های غذا ریخته بود . بهش گفتم تو جارو بکش من ناهار بپزم . گفت ن .گفتم پس تو بپز من جارو کنم .بازم گفت ن . منم گفتم نمیشه ک . همه کارا بامنه . اشپزی .تمیز کاری .خرید خونه . سرکارم ک میرم . گفت خب هیچ کاری انجام نده . گفتم نمیشه بچه داریم . نمیشه منم مث تو بشینم یه گوشه فقط نگام کنم پس زندگی چ جوری بچرخه . خونه کثیف بشه غذا نباشه .خرید نکنم . کار نکنم .نمیشه ک . عصبی شد داد زد خفه شو دیگه . پسرمم ک سه سالشه دید اون سر من داد زد . کنترل تی وی رو پرت کرد سمت باباش. ولی بهش نخورد. باباشم داد زد بهش گفت تخم سگ . منظورش منم هستم ک سگم . خیلی ناراحتم . نمیتونم کاری کنم . بچم نمیخوام تو دعوا بزرگ بشه .لالمونی گرفتم . پاشدم خونه رو جارو زدم بعد ناهار درست کردم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طفلی پسرم بغض کرد اسباب بازیهاشو پرت میکرد ب دیوار . دیگه هیچی نمیگم کلا ساکت میشم

شما که همه کارت رو خودت میکنی، چرا هنوزم با این ادم زندگی میکنی. هیچوقت به کسی نگفتم جدا شو. به شما هم نمیگم ولی برام سواله وقتی رو پای خودتی چرا جدا نشدی

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

ای باباااا...کاش سرکار نری گلم..وظیفشه خرجت رو بده..چرا میری سرکار بزار بره دو شیفت کارکنه جون بکنه

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

اگه سرکار میری و خرج خونه رو تو میدی هیچ کاری نکن برا بچت و خودت یه لقمه درست کن بخور خونه رو هم خیلی کم و دیربه دیر تمیز کن بزار بسوزه ومجبور بشه کارکرد

ادم باید تو تربیت بی رحم باشه اینم یه جور تربیته خیلی قاطع باش اصلا رحم نکن بزار به علط کردن بیفته تمام کارو بکنه تا اون موقع فقط به خودت و بچت برس محل سگ نده غذا نزار براش ظرفاشو نشور لباسش نشور

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱