2777
2789
عنوان

عربی نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 101 پست
چکار کردی عربی رو آفرین به انگیزه ات شما پرستاری چرا میخوای دوباره کنکور بدی من پرستاری آرزومه بیارم ...

خوب بود عزیزم

شاید بیست نه ولی راضی کننده بود

قربونت

چون حق من هیچوقت پرستاری نبود و نیست😬

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
میترسی چشم بزنن😑😂باشه عزیزم موفق باشی 🤝🏻🌸

نه بخدا اصلا اعتقاد ندارم گناه دارن بچه ها اینجا سنشون کمه خودشونو مقایسه میکنن روحیشون ضعیف میشه خودمم سنشون بودم حساس تر بودم برا همین نگفتم🩷

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا بد نده آبجی چرا سرگیجهعالیه ۱۷/۵ ولی امسال سخت تر بوده احتمالا تراز زیاد بالایی نده

مرسی عزیزم، خوابم نمیبرد اصلا بعد چند روزه همه اش سرم درد میگیره نمیدونم چرا

اره از تاپیکای بچه ها متوجه شدم انگار سخت تر بوده

دیگه چی کار میشه کرد، اشکال نداره پایین تر بده

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

من چی بگم بعد هشت سال عربی رو دیروز باز کردم😬

عزیزمم 😍

خوب شد امتحانت امروز؟

پرستار هستین درسته؟ واسه ی پزشکی و اینا میخواین کنکور بدین دوباره؟ چون دوست منم داره پرستاری میخونه هنوز وارد محیط کار نشده نمیدونم انصراف بده دوباره واسه کنکور بخونه یا همینو بچسبه

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

افتضاح دو سال پیش ۵ شدم تک ماده کردم پارسال ۷/۵ شدم ترمیمی بودم

ان شالله موفق باشی آجی🫂

عزیزمم 😍خوب شد امتحانت امروز؟ پرستار هستین درسته؟ واسه ی پزشکی و اینا میخواین کنکور بدین دوباره؟ چو ...

بله خداروشکر برای دندون دارو فیزیو تلاش میکنم

اره بر وزن فعلی بود

من فقط چون اون جمله هیچی پیدا نکردم دنیارو گرفتم تفضیل البته فلاحم گفته بود توو مثالاش ولی یادم نبود😀