2777
2789
عنوان

عربی نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 101 پست
هی با این اوضاع زبان چکار کنم🙂💔تو چند میشی

منم هنوز زبان رو نخوندم فرض کن ی ساله از این کتاب هم دورم

نمیدونم چه خاکی بریزم سرم

چند دقیقه پیش که تگم کردی کامنت گذاشتم

فکر کنم ندیدی

صفحه ۴

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

یعنی چی؟ یعنی برای کنکور درازا میاد پایین

اره دیگه برای کنکور فقط خرداد تراز میده مهمه براش شهریور و دی فقط میتونی پاس کنی باهاش بری دانشگاه آزاد و پیام نور و دولتی با سوابق

فرهنگیان میخوای خرداد مهمه تراز هم خیلی کم میدن ۶

هستم ولی خستم🥴!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم هنوز زبان رو نخوندم فرض کن ی ساله از این کتاب هم دورمنمیدونم چه خاکی بریزم سرمچند دقیقه پیش که ت ...

منم دو سال دور بودم ازش

من عربی از این ضربه خوردم کتاب خط به خط نخواندم

تصمیم دارم امروز کتاب خط به خط بخونم فردا صبح قواعد کار کنم ظهر شنیداری شب نمونه سوال

هستم ولی خستم🥴!!

منم دو سال دور بودم ازش من عربی از این ضربه خوردم کتاب خط به خط نخواندم تصمیم دارم امروز کتاب خط به ...

اره دقیقا

زبانت چطوره ؟ آخرین نمره ات چند شده؟

واسم دعا کنید...دوست داشتین صلوات، ی سوره کوچک هر چی به نیتم بخونین، میگن دعاهای شما میگیره رفقا🌱

سلام آجییی خوبی؟ خسته نباشی 💙من امتحان امروز رو شرکت نکردم، سرگیجه داشتم نمره ی پارسالم ۱۷.۵ شده بو ...

خدا بد نده آبجی چرا سرگیجه

عالیه ۱۷/۵ ولی امسال سخت تر بوده احتمالا تراز زیاد بالایی نده

هستم ولی خستم🥴!!

من بد ندادم ولی حدود نمرمو نمیگم دوست ندارم کسی ازم حس بد بگیره

نگران نباشین سخته برا همه سخته تراز خوب میده

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
منم هنوز زبان رو نخوندم فرض کن ی ساله از این کتاب هم دورمنمیدونم چه خاکی بریزم سرمچند دقیقه پیش که ت ...

من چی بگم بعد هشت سال عربی رو دیروز باز کردم😬

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻
هدفت حتما خیلی بزرگه من ۱۵ میشدم خدارو هزاران بار شکر میکردم

پرستاری میخوام

نمیدونم چه نمره و درصدی میخواد

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨