2777
2789
عنوان

دردل دوم

63 بازدید | 1 پست

اول اینکه منظورتان شوهر سابقم است، نه شوهر فعلی. با وجود تمام اختلافها و بدیهایی که بین ما بود، حتی او هم طلاهایم را ندزدید؛ پس لطفاً حرفی را که نزدهام به من نسبت ندهید.

دوم اینکه حرفهای من را اشتباه برداشت کردهاید. من نگفتم شوهرم من را میزند؛ درباره یک دعوا و شرایط خاص صحبت کردم، نه اینکه چنین ادعایی کرده باشم.

من خودم تحصیلات، خانواده و شرایط خوبی داشتم و در خانوادهام مشکل خاصی وجود نداشت. معیار من برای ازدواج فقط پول یا صرفاً ازدواج کردن نبود؛ شخصیت، تحصیلات، خانواده، شغل و خیلی چیزهای دیگر برایم مهم بود. اما زندگی همیشه مطابق انتظار پیش نمیرود و قسمت من یک ازدواج ناموفق شد.

در ضمن، تقریباً زیر بیشتر تاپیکهای مربوط به افراد متأهل فقط کامنتهای منفی و قضاوتآمیز میگذارید. اگر تجربهای از زندگی متأهلی ندارید، بهتر است به جای قضاوت، با احترام نظر بدهید.

همانطور که من درباره خانواده شما قضاوت نمیکنم و نمیدانم چه شرایط یا مشکلاتی داشتهاید، شما هم بدون اطلاع از زندگی من قضاوت نکنید. قضاوت بر اساس حدس و برداشت اشتباه، فقط باعث سوءتفاهم میشود.

نکته دیگر اینکه تقریباً هر بار که یک خانم متأهل درباره تجربه زندگیاش مینویسد، شما با قضاوت و کامنتهای منفی به او حمله میکنید. بهتر است به جای زیر سؤال بردن زندگی دیگران، با احترام نظر بدهید و اجازه دهید هر کسی تجربه خودش را بیان کند.

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

با شما هستم، کاربری که این کامنت را گذاشتهاید. لطفاً قبل از قضاوت، حرفهای من را دقیق بخوانید و چیزهایی را که نگفتهام به من نسبت ندهید.

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.