2777
2789
عنوان

شوهرد سرد

450 بازدید | 49 پست

کسایی که شوهرشون از نظر جنسی خیلی سرد هستن چجوری بچه دار شدین لطفا راهنمایی کنید من هر ماه کلی امپول میزنم تخمک ازاد بشه صد در صد اما شوهرم اصلا براش مهم نیست کوچیک ترین اقدامی نمیکنه انگار نه انگار اینهمه هزینه میکنیم .منم دیگه امپول نمیزنم چون عوارض داره الکی هم میزنم چقتی اتفاقی نمیفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا از شرایط شوهرت راضی ای که دنبال بچه آوردن هم هستی ؟ برا خودت مسؤلیت میتراشی ،بچه بیاری دیگه به هیچ وجه فکر طلاق و جدایی و هر چیز دیگه ای نمیتونی بکنی اگه از شرایط شوهرت راضی نیستی ، ولی اگه اوکی ای و کنار میای باید قبول کنی و سال ها بعد یادت بیفته که خودت با این شرایطش کنار اومدی و خواستی بچه دار بشی ، اصلاشاید اون بچه نمیخواد که تلاشی نمیکنه ، راستی چرا برا سردیش دکتر نمیره اما شما مدام آمپول های هورمونی میزنی به بدنت و در تلاشی ولی اون تلاشی نمیکنه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

از نظر جنسی سرد هست یعنی در ماه چند بار برای رابطه سمت شما میاد؟؟

تا حالا سعی کردید بدونید مشکل از کجاست و در جهت حل این مشکل تلاش کنید

واقعا مسئله ی مهمی هست این موضوع

مگر اینکه شما هم سردمزاج باشید

من دوران عقدم و گاهی که فاصله ی رابطه م با همسرم به یک ماه و گاهی بالاتر می رسه کلافه میشم و تحملش برامسخته

چه طور میشه تحمل کرد که با همسری که زیر یک سقف باهاش زندگی میکنید دیر به دیر رابطه داشته باشید ؟

واقعا از شرایط شوهرت راضی ای که دنبال بچه آوردن هم هستی ؟ برا خودت مسؤلیت میتراشی ،بچه بیاری دیگه به ...

شرایط زندگیم خیلی گل و بلبل نیست اما شرایط طلاق ندارم

۶ ساله ازدواج کردم خیلی تنهام گفتم لااقل بچه داشته باشم

از یه طرف از فشار اطرافیان هم خسته ام از یه طرف درکل بچه دوست دارم

از نظر جنسی سرد هست یعنی در ماه چند بار برای رابطه سمت شما میاد؟؟تا حالا سعی کردید بدونید مشکل از کج ...

اوایل خوب بود از سال دوم به بعد ماهی یکبار اونم اگه من بگم به خودش باشه هیچی

اصلا وقتی شوهرتون راضی نیست بچه دار نشید بچه دار شدن انقد سخته که شوهر هم راضی نباشه میشه وامصیبتا

وای دقیقا من که شوهرم اوکی بود و کلی کمک میکنه وقتی خونه ست ولی دهنم سرویس شده تو این ۸ ماه ، البته خودم زیاد راضی نبودم راستش برای بستن دهن مردم گذاشتم بچه بیاد و اینکه داشت دیر میشد ، ولی خب به نظرم بچه دار شدن به عشق خیلی زیاد به بچه و توان مالی بالا تو شرایط الان نیاز داره، سختی های مادر که نا تمومه ولی حداقل شرایط مالی جوری نباشه مرد بخاطر مخارج زندکی و بچه ش قبل طلوع آفتاب بره نصفه شب برگرده از سرکار ، نه بتونه بزرگ شدن بچه شو ببینه نه بتونه کمکی تو نگهداریش بکنه ، تازه باید بین زن و شوهر انقد عشق و علاقه و محبت باشه و بدون مشکل باشن که با سختی های بچه داری یا کوچکترین مشکلی به هم نریزن و دعوا نکنن

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وا پس برا چیته ؟ چرا مجبورش میکنی ؟

مجبورش که نمیکنم حتی ازش درخواست رابطه نمیکنم اما خب ادم نباید ذوق داشته باشه که بخواد بچه دار بشه اخه سنشم کم نیست . بعدم کسی که بچه نمیخواد باید روز اول بگه اخه مسئله کم اهمیتی نیست