2777
2789
عنوان

شوهرد سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 49 پست
حرف مردم خیلی برام اهمیت نداره خودم حوصله ام سر رفته همه اونایی بعد من ازدواج کردن بچهاشون ۳.۴ ساله ...

نمیدونم عزیزم انشالله هر چیزی صلاحته برات اتفاق بیفته میدونم احساس تنهایی هم سخته ،پدرت چرا مخالف طلاقه ؟

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نمیدونم عزیزم انشالله هر چیزی صلاحته برات اتفاق بیفته میدونم احساس تنهایی هم سخته ،پدرت چرا مخالف طل ...

کدوم پدر ایرانی موافقه

بابام اینحوری وای قلبم الان میمیرم و...

مامانمم پشتم نیست حتی و حر و بحث ساده

از اولشم که نامزد بودیم منوخیلی اذیت کرد من خیلی جوون بودم اما مامانم اینا نزاشتن جدا بشم اما اگه در آینده یکی بخواد بچمو اونحوری اذیت کنه من نمیزارم اما نمیدونم چرا مامانم اینا پشتم نیستن و همیشه منو مقصر میدونن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم پدر ایرانی موافقه بابام اینحوری وای قلبم الان میمیرم و... مامانمم پشتم نیست حتی و حر و بحث ساده ...

🥲🥲هی خواهر پدر مادرای ایرانی ان دیگه مثلا نمیخوان بچه شون طلاق بگیره ولی نمیدونن که داره عذاب میکشه ، ولی در کل اگه خودمون بتونیم موفق باشیم و پول داشته باشیم راستش به رضایت پدر و مادر هم احتیاجی نداریم برا طلاق

شوهر من خیانت چتی میکرد هی دفعه آخری که انجام داد من واقعا حس کردم نابود شدم و اگه بچه نداشتم و پول داشتم شاید تصمیمم فرق میکرد، خودمم که بچه طلاقم و حتی خونه پدری هم ندارم برا برگشت دیگه گفتم چشم رو کاراش ببندم باز اینجا بهتر از شرایط زندگی مجردیمه

🥲🥲هی خواهر پدر مادرای ایرانی ان دیگه مثلا نمیخوان بچه شون طلاق بگیره ولی نمیدونن که داره عذاب میکش ...

خیانت خیلی بده دیگه نمیتونم درکت کنم چی کشیدی

همه شوهرا یه اخلاق گندی دارن

من به شوهر درست ندیدم یکی اخلاقش خوبه پول نداره یکی پول داره اخلاق نداره یکی شغل خوب داره خانواده اصیل نداره یکی خیانتکار هست که بدترین نوعشه هرکس یه عیبی داره

خیانت خیلی بده دیگه نمیتونم درکت کنم چی کشیدی همه شوهرا یه اخلاق گندی دارن من به شوهر درست ندیدم یکی ...

نابودم کرد روانی ، نفهمید چه عشقی رو از دست داد دیگه اونجور که قبلا میپرستیدمش دوسش ندارم

دقیقا مردا اونم از نوع ایرانی شون اکثرا یه عیبی دارن

اره مرد بی عیب ندیدم حتی بابامم کلی عیب داره

بابای من که پر ایراد بود زن و بچشو ول کرد به امون خدا هنوز بعد ۲۰ سال خودم و مادرم و برادرم هر کدوم به یه نوعی تو سختی هستیم ، خودش هم معتاد بود و همونجوری مرد عوضی نمیدونم اون دنیا داره چی میکشه چجوری میخواد تقاص کارایی که با ما کرد و پس بده

ببخشید درد دلم وا شد هر کسی به یه نوعی تو زندگیش مشکل داره

بابای من که پر ایراد بود زن و بچشو ول کرد به امون خدا هنوز بعد ۲۰ سال خودم و مادرم و برادرم هر کدوم ...

اره بعضی آدم ها بی مسئولیت هستن و زندگی سختی برا خودشونو خانوادشون درست میکنن

انشالله همه خانودتون روزهای خوبی رو تجربه کنید

خدا بهت صبر بدهمن اگه سرد بود از کلافگی و عصبانیت میمردم

چاره چیه ؟

من دیگه خسته شدم بس مستقیم و غیرمستقیم گفتم دیگه چاسم مهم نیست تحمل میکنم اما میگم کاش چند دفعه به خودش سختی میداد مشکل بچه دار شدن رو حل میکرد لااقل

چاره چیه ؟ من دیگه خسته شدم بس مستقیم و غیرمستقیم گفتم دیگه چاسم مهم نیست تحمل میکنم اما میگم کاش چن ...

چقدر تنبله آخه مگه میشه دلت نخواد بیای سمت زنت باهاش وقت بگذرونی

مگه میشه مگه داریم

سلام بر تو

چقدر تنبله آخه مگه میشه دلت نخواد بیای سمت زنت باهاش وقت بگذرونیمگه میشه مگه داریم

نمیدونم از همینا ناراحتم والا میگم شاید مشکلی دارم

به هر حال آدم بهش برمیخوره ناراحت میشه