2777
2789
عنوان

شوهرد سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 49 پست
وای دقیقا من که شوهرم اوکی بود و کلی کمک میکنه وقتی خونه ست ولی دهنم سرویس شده تو این ۸ ماه ، البته ...

تنها مشکلی تو زندگیمون نداریم مشکل مالی هست اگه مشکل مالی داشتم هرگز به بچه فکر نمیکردم

شرایط زندگیم خیلی گل و بلبل نیست اما شرایط طلاق ندارم ۶ ساله ازدواج کردم خیلی تنهام گفتم لااقل بچه د ...

آهان کامنت جدیدمو بخون من ولی از قبل عشق بچه نداشتم و برام سخت بود درسته عشق مادر و فرزندی خیلی زیباست ولی سختی هم داره شوهرت هم به بچه علاقه داره ؟ تو حرفاش چیزی میگه از بچه دار شدن؟ اگر نه داری برای خودت بچه میاریا دیگه از شوهرت نباید انتظار کمک و غیره داشته باشی اگه خسته بودی و کمکت نکرد واقعا سخت میشه

قبلش به نظرم برید مشاوره

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها مشکلی تو زندگیمون نداریم مشکل مالی هست اگه مشکل مالی داشتم هرگز به بچه فکر نمیکردم

آفرین که حداقل این مورد هست و بی گدار به آب نمیزنی واقعا بی فکریه تو بی پولی بچه آوردن که فقط یه بسته پوشکش چند روز یه بار تموم میشه یه تومنه

شرایط مالی ما هم متوسطه ولی شوهرم برا اینکار چند روز خونه نیست و من تنهایی برام خیلی سخت میشه اون روزا بچه داری

اوایل خوب بود از سال دوم به بعد ماهی یکبار اونم اگه من بگم به خودش باشه هیچی

مآهی یکبار خیلی کمه برای زن و شوهر جوان

خواهشا در مورد بچه دار شدن تجدید نظر کن

به این فکر کن که خدایی نکرده اگر با همسرت فقط و فقط در مورد این موضوع به مشکل بخوری، دیگه ممکنه به خاطر بچه پابند زندگی بشی

مگر اینکه خودت هم سرد مزاج باشی .

اگر نیستی قطعا در مورد این موضوع تا یکجایی میتونی تحمل کنی

آهان کامنت جدیدمو بخون من ولی از قبل عشق بچه نداشتم و برام سخت بود درسته عشق مادر و فرزندی خیلی زیبا ...

ازش انتظار کمک ندارم

بچه خواهرش که همش بغل این تحفه هست

درکل شوهرم نسبت به من بی رحمه والا اگه با هرکی ازدواج کرده بود الان سه تا بچه داشت

مآهی یکبار خیلی کمه برای زن و شوهر جوانخواهشا در مورد بچه دار شدن تجدید نظر کنبه این فکر کن که خدایی ...

نه خودم سرد مزاج نیستم متأسفانه

من شرایط طلاق ندارم

ازش انتظار کمک ندارم بچه خواهرش که همش بغل این تحفه هست درکل شوهرم نسبت به من بی رحمه والا اگه با هر ...

خب اگه دوست نداره بعدا با بچه خیلی سخت تر میشه طلاق ، به نظرم به جای بچه رو کار کردن و پول در آوردن برا خودت تمرکز کن به نظرم اگه پول باشه دیگه آدم نمیگه شرایط طلاق ندارم

البته اگه راضی بشه بره مشاوره و درمان بشه باز تعمیر رابطه کم هزینه تر از تعویض رابطه ست به قول مشاورا

بچت چند وقتشه که اینقدر اذیتی

۸ ماهشه ولی کلا بچه از روزی که به دنیا میاد تا هر چند وقتش بشه هر روز چالش های جدید داره و سختی هاش تموم نمیشن این وسط باید یکی باشع که به آدم امید بده همدلی کنه تنهات نذاره کمک کنه تا یکم مسیر قابل تحمل تر بشه ببین منکر عشق مادر فرزندی نمیشم ولی بچه آدمو پیرتر و فرسوده تر میکنه اگه کمک نداشته باشی عصبی میشی ، شاید به جای شوهر هر کس دیگه ای مثل مادر ، خواهر کمک کنن ولی در آخر آدم از شوهرش انتظار داره کمک کنه و زحمت ها رو ببینه و قدر بدونه بازم تصمیم با خودته ولی من میگم اول یکم رابطه بینتون بهتر بشه بعد به فکر بچه باشید حرف مردم هم همیشه هست الان به من ۵ سال میگفتن بچه بیار آوردم ، مادرشوهرم انقد بیشعوره برگشت به من و جاریم گفت برید پسر کاشت کنید پسر بیارید ، اونم بیارم باز از یه جا حرف در میارن میگن طبق میل ما پیش نرفت پس گور بابای حرف مردم

۸ ماهشه ولی کلا بچه از روزی که به دنیا میاد تا هر چند وقتش بشه هر روز چالش های جدید داره و سختی هاش ...

حرف مردم خیلی برام اهمیت نداره خودم حوصله ام سر رفته همه اونایی بعد من ازدواج کردن بچهاشون ۳.۴ ساله هست

مطمعنم بچه دار بشم روزی دوبار شوهرم میگه من که گفتم بچه خوب نیست

بعدم ما اینقد کم رابطه داربم که خودمم امیدی ندارم هیچ وقت بچه دار بشم گفتم بپرسم شاید کسی تو این شرایط بود یه پیشنهادی چیزی داد