2777
2789
عنوان

چله حق شناس

192 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من یه پسریو که فعلا باهم نیستیم دیوانه وار دوسش دارم

میخوام واسه رسیدن بهش چله حق شناس بگیرم ولی شرایطشو ندارم

من حجاب ندارم محل کارمم جوریه که مشتری های مرد زیاد داریم و درنتیجه ارتباط با نامحرم هم دارم

نمازمم چون میرم سرکار نمیتونم بخونم چون هیچوقت نخوندم و اگه الان بخونم همه تعجب میکنن

دلم میخواست از کارم استعفا بدم تا این ۴۰ روز چله بگیرن ولی از طرفی قسط دارم و اصلا شرایطشو ندارم

لطفا حرفای فلسفی نزنید و نا امیدم نکنید من اصلا ادم مومنی نیستم ولی دلم میخواد واسه رسیدن ب عشقم هرکاری بکنم چون دیونشم

نظرتون چیه؟بدم نایب واسم انجام بده؟خودم شرایطشو نداره نایب مورد اعتمادم نمیشناسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خدا عهد کن نماز بخونی اگه صلاح دونست تو رو با عشقت برسونه اگرم نه عشق این پسرو از قلبت پاک کنه و بهت آرامش بده

در مورد نماز خوندنم اصلا برات مهم نباشه دیگران در مورد چه فکری میکنن مگه کار خلاف انجام میدی؟

خب تو لازم نیست چله بگیری و راه سختی رو پیش بگیری

میتونی غیبت نکنی نمازتو سر وقت بخونی دروغ نگی تهمت نزنی موهاتو بپوشونی و نذر کنی اگه حاجتتو گرفتی مثلاً اربعین چهلتا رکعت بخونی بنیت اسرای کربلا

مطمعن باش و امیدوار خدا حاجتتو میده یا عشقتو برمی گر دونه یا عشقتو از دلت بیرون میکنه

پشه ی من ،بچه ی خیالی من تو مادری همچون من داری و بابای خوب داری تا هستیم تو خوشحالترینی.

با خدا عهد کن نماز بخونی اگه صلاح دونست تو رو با عشقت برسونه اگرم نه عشق این پسرو از قلبت پاک کنه و ...

باشه عزیزم

بخدا تو این مورد صلاح اینا سرم نمیشه فقط میخوام بهش برسم و زندگی خوبی داشته باشیم

نه نماز چیز خاصی نیس ولی اگه یهو تغییر کنم تو چشم مشتریا نگاه نکنم و موهامو بپوشونم و نماز بخونم همه تعجب میکنن و خندشون میگیره😢تو تایم کاریمم یسری وقتا اصلا وقت ندارم که حتی بخوام برم نماز بخونم

اول حجابت رعایت کن بعد نمازت بخون بزار ببینن مهم نباشه چله عاشوراهم دو دقه طول میکشه یخون

از خوندنش حرفی ندارم حتی اگه پنح ساعت طول بکشه

شرایطشو ندارم بخوام انجام بدم اخه

خب تو لازم نیست چله بگیری و راه سختی رو پیش بگیری میتونی غیبت نکنی نمازتو سر وقت بخونی دروغ نگی تهمت ...

اخه میگن با چله حق شناس خیلیا حاجت روا شدن

دلم یه مسیری میخواد که وقتی انجام دادم تهش شیرین باشه

خیلی خوبه هرکسی نمیتونه برسر قولش بمونه و گناهشو ترک کنه انشالله که تو میتونی و هرچی برصلاحه همون شه

میتونم به یسری شرایطش عمل کنم ولی همه شرایط چله حق شناس چون شاغلم در توانم نیس😔