2777
2789
عنوان

چله حق شناس

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 34 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. من هم برای رعایت کردن سخت بودولی اون چهل رپز رو واقعا رعایت کردم فقط دوبار خواب موندم نماز صبحم قضا شد حتی ساق دست میپوشیدم یه وقت نامحرم نبینه

امام حسین هم قربونش برم برام واقعا معجزه کرد

منم میخام برا بچه دار شدن با جنسیت مشخص این چله رو انجام بدم ، اتفاقا نماز نمیخوندم ولی با حجابم الان دو ماهه نماز میخونم سر وقت!!! چله ولی فعلا فقط معمولی میخونم

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد. من هم برای رعایت کردن سخت بودولی اون چهل رپز رو واقعا رعایت کردم ...

واقعا مرادتو گرفتی!؟ به روش حق شناس!؟

واقعا مرادتو گرفتی!؟ به روش حق شناس!؟

نه دقیقا همون خواستمو ولی چند روز اخر خواب عجیبی دیدم که معنی کلیشو بخوام بگم انگار میخواستن بهم بگن حواسمو بهت هست انقدر نکران مباش و چند وقت بعد بهتر از اون چیزی میخواستم رو بهم دادن

نه دقیقا همون خواستمو ولی چند روز اخر خواب عجیبی دیدم که معنی کلیشو بخوام بگم انگار میخواستن بهم بگن ...

الهی شکرررر !!! دقیقا باید بسپری به خدا خودش بهترینو رقم میزنه

نه دقیقا همون خواستمو ولی چند روز اخر خواب عجیبی دیدم که معنی کلیشو بخوام بگم انگار میخواستن بهم بگن ...

من شوهرم تک پسره و یه دختر دارم خیلی خانواده اش پسر ازم میخان ! میترسم باردار شم باز دختر شه باز بگن بازم بچه بیار!!! با وجود اینکه عاشق دخترم ولی اونا رو درک میکنم میخام قبل اقدام چله بردارم

اخه میگن با چله حق شناس خیلیا حاجت روا شدندلم یه مسیری میخواد که وقتی انجام دادم تهش شیرین باشه

خب اگه چله یک حق شناس رو باور داری انجام بده

ولی سعی کن استغفار زیاد بخونی دلی رو نرنجونی در حد توان رعایت کن همه ی ما ادمیم و آدم ناخواسته مرتکب گناه میشه ولی بهتره در کنارش استغفار کنید و توبه انشالله در این راه خدا یاریت میکنه

من شوهرم تک پسره و یه دختر دارم خیلی خانواده اش پسر ازم میخان ! میترسم باردار شم باز دختر شه باز بگن ...

عزیزم به نظرم به جای چله یکم رو خودت کار کن یعنی چی دوباره بگن بچه بیار؟ مگه به خواست اوناست؟ بعد تازه میگی درک هم میکنی؟! بیخود درک میکنی دختر مامانش اگه پسر میخواست خودش باید انقدر میزایید تا دوباره پسردار بشه بت اونا چه ربطی داره اخه

عزیزم به نظرم به جای چله یکم رو خودت کار کن یعنی چی دوباره بگن بچه بیار؟ مگه به خواست اوناست؟ بعد تا ...

از این جهت درک میکنم ، چون مادرشوهرم ۵ تا دختر داره و ۴ تا نوه که همه دخترن خیلی طبیعیه دلش پسر بخواد!!! قطعا هر ادمی ۵ تا پسرم داشته باشه به شدت دلش دختر میخواد!!! منم تلاشمو میکنم شد شد نشد برام مهم نیس! مصلحت بوده حتما

عزیزم به نظرم به جای چله یکم رو خودت کار کن یعنی چی دوباره بگن بچه بیار؟ مگه به خواست اوناست؟ بعد تا ...

من سعی میکنم منطقی فکر کنم و خودمو جای ادم ها بذارم بعد قضاوتشون کنم !!! چرا رو خودم کار کنم!؟ فقط چون دو تا جنسیت رو دلم میخواد داشته باشم!؟ خب من اگر بچه اولم پسر بود قطعا الان چله دختر میگرفتم !!!

حتی رفتم دکتر گفت بخوای میتونی دو قلو پسر ای وی اف کنی گفتم هرگز دو تا نمیخوام !!!! یه دختر و یه پسر نه بیشتر نه کمتر

من سعی میکنم منطقی فکر کنم و خودمو جای ادم ها بذارم بعد قضاوتشون کنم !!! چرا رو خودم کار کنم!؟ فقط چ ...

ببین اکه خودت میخوای اوکیه خواسته خودته ولی اینجوری که گفتی فکر کردم فقط به خاطر خواست خانواده شوهرت انقدر مصر هستی

ببین اکه خودت میخوای اوکیه خواسته خودته ولی اینجوری که گفتی فکر کردم فقط به خاطر خواست خانواده شوهرت ...

نه راستش کلا مسررر نیستم ولی جفتش باشه بدم نمیاد دروغ چرا!!! اگرم دختر شد باز میگم خدا یا شکرت