2777
2789
عنوان

دروغ همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 34 پست
تو خونه بمون و داخل ماشین هم کوشین رو حالت ضبط بزار وقایم بکن و یا تعقیبش کن

خب تو خونه بمونم این صبح میره تا شب بعد اگ گوشیم تو ماشینش باشه زنگ بزنه متوجه میشه بعد ضبط کننده با تماس غیر فعال میشه

تعقیب با اژانس تو ذهنمه ولی اژانسای محل همه منو میشناسن ساعت دقیقشو نمیدونم کی میخواد بره ک همون لحظه بزنگم اژانس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب تو خونه بمونم این صبح میره تا شب بعد اگ گوشیم تو ماشینش باشه زنگ بزنه متوجه میشه بعد ضبط کننده با ...

با اسنپ برو

میتونی از قبل ساعت اومدنه ماشینو انتخاب کنی،که همون ساعت بیاد دنبالت

اره اولین بارشع بعد همسر من ی ادم تعارفی خجالتی برام عجیبه

به این فکر کردی چرا باید از بین کلی دوست که هم سن و سالشه،یا مثلاً صمیمیتر از این آقاست بره؟اگر میخواست دروغ بگه میتونست اسم رفیق بهتری رو بیاره تا اون پیرمردو

به این فکر کردی چرا باید از بین کلی دوست که هم سن و سالشه،یا مثلاً صمیمیتر از این آقاست بره؟اگر میخو ...

دقیقن اگ مثلن اسم رفیقا خودشو میگفت من حساس نمیشدم وقتی گفت عباس عمو حساس شدم بعد گفت زنگ زده چند بار بهم در صورتی ک هیچ زنگی نیس

معلوم نیس ساعت چند میره هشت نه ده اپلیکیشنی نمیشناسی ک جی پی اس بندازم رو گوشیش

نه نداریم همچین چیزی.والا راه حل هم که پیدا نشد.مجبوری بمونی خونه تا بعد ببینی چی میشه؟

میگما اگر بتونی شماره حاجی رو گیر بیاری،بعد اون ساعتی که شوهرت به اسم کوه رفت بیرون،بعد نیم ساعت یا یک ساعت با شماره غریبه زنگ بزنی حاجی،به جوری متوجه بشی با شوهرت با هم هستن یا نه؟

بعد اگ حرفش راست بود بعد عباس بره بهش بگه زنت زنگ زده ب من جرم میده

خب نه دیگه.مثلا برو بیرون با تلفن عمومی صحبت کنی،بعد مثلاً میتونی صداتو عوض کنی یا از یک آقا درخواست کنی که صحبت کنه.بعد مستقیم نپرسی که مقلا