halamkharabe مدیر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 عنوان خرید جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 77 پست بنظرتون برم جهیزیه مو از بانه بخرم ینی صفر تا صدشو از برقی تا پلاستیک و.... چون فقط با وام ازدواج باید جهیزیه مو بگیرم اوضاع مالی بابام اینا اصن خوب نیستتجربه ای دارین؟ممنون میشم راهنماییم کنین 1405/04/29 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 8108 از همین میترسم دیگه تا حالا نرفتم فقط تو اینستا دیدم از طرفی هم تو این شرایط نمیشه با ۳۵۰تومن جهیزیه ... بابات بازنشسته باشع برو شهر فرش قسطی بگیر ببین شوش هم خوبه - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
yekrozekhoobmiyad عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3187 اگه دوست داشتی راهنماییت کنم و تجربه خودم از خرید جهیزیه رو بهت بگم
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 اگه نمیشناسی نرو جنس درجه یک هم اگه میتونی بخری یه چیزی بخرکه ضمانت داشته باشه من اتو کلورانس گرفتم ... پس بنظرت غیر برقی بگیرم چی
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 8108 مشکل همینه که برقی خیلی گرونه گارانتی و ضمانت ندارن؟؟؟ نه ندارن چون قاچاعه - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
yekrozekhoobmiyad عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3187 پس بنظرت غیر برقی بگیرم چی غیر برقی چیز خاصی نیست سخت نگیر همون شهر خودت بخر کدوم شهری؟
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 اگه دوست داشتی راهنماییت کنم و تجربه خودم از خرید جهیزیه رو بهت بگم اره اره حتما
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 بابات بازنشسته باشع برو شهر فرش قسطی بگیر ببین شوش هم خوبه ن هنوز بازنشسته نشدهبد اینک شرایط بابام اینا طوری نیست که بخوان قسط بدن مجبورم تا جایی که با وام میشه خرید و بخرم بقیش هیچبد جدا از اینا شهر فرش خیلی خیلی قیمتشون بالاس
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 غیر برقی چیز خاصی نیست سخت نگیر همون شهر خودت بخر کدوم شهری؟ آخه مثلاً اینجا سرویس قاشق چنگال و میدن ۲۵. ۳۰تومن ولی تو اینستا دیدم بانه میده ۱۴ونیمکرجم اینجا سرویس پلاستیک ۲۵تومنه
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 8108 ن هنوز بازنشسته نشدهبد اینک شرایط بابام اینا طوری نیست که بخوان قسط بدن مجبورم تا جایی که با وام میش ... اره راست میگی ماهم ماشین خریدم لباسشویی شهرفرش دوبرابر میخواست بکشه من اصلا جنس اونجا راقبول ندارم حس میکنم بنجلن ولی برو جای مطمئن چی میخوای بخری - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
aydaaa79 عضویت: 1404/11/07 تعداد پست: 8108 آخه مثلاً اینجا سرویس قاشق چنگال و میدن ۲۵. ۳۰تومن ولی تو اینستا دیدم بانه میده ۱۴ونیمکرجم اینجا س ... خواهرم ۱۰ سال پیش وسایل جهیزیه رو از بانه خرید قاشق چنگال راست میگی فقط با شناس برو پلاستيکی اونجا بهتره - گاه نمیدانی از دست داده ای یا از دست رفته ای .🖤
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 اره راست میگی ماهم ماشین خریدم لباسشویی شهرفرش دوبرابر میخواست بکشه من اصلا جنس اونجا راقبول ندارم ح ... همه چی دیگه نامزدم فرش لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب یخچال و تلویزیون اینارو میخواد بگیره و بقیش با منه
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 خواهرم ۱۰ سال پیش وسایل جهیزیه رو از بانه خرید قاشق چنگال راست میگی فقط با شناس برو پلاستيکی اونجا ب ... حتی برای غیر برقی ها؟آخه کسیو ندارم که بخوام ببرم ک یادش باشه
yekrozekhoobmiyad عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3187 آخه مثلاً اینجا سرویس قاشق چنگال و میدن ۲۵. ۳۰تومن ولی تو اینستا دیدم بانه میده ۱۴ونیمکرجم اینجا س ... سرویس پلاستیک نخر همش لازم نمیشه پولتو میریزی دور به جاش کاسه و آبکش استیل بخر وسایل حمام هم یه تشت و رخت آویز و کرسی کافیه
halamkharabe مدیر استارتر عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 1955 سرویس پلاستیک نخر همش لازم نمیشه پولتو میریزی دور به جاش کاسه و آبکش استیل بخر وسایل حمام هم یه تشت ... آخه مامانم میگه یکی میگف من جدا جدا خریدم سرویس پلاستیکیم ۳۰و خورده ای شد درحالی که خواهرم ۴۰پارچه شو گرفته ۲۳
yekrozekhoobmiyad عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 3187 سرویس قابلمه دو دست کافیه یه سبک در حد ده تومن برا تو دست خودت بخر یه مهمان در حد ۱۵تومنسرویس قاشق یه سرویس ۱۲تا۱۸نفره کافیه زود قدیمی میشن روز به روز چیزای قشنگ تر میاد قدیمی ها دلتو میزنه