2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 77 پست
سرویس قابلمه دو دست کافیه یه سبک در حد ده تومن برا تو دست خودت بخر یه مهمان در حد ۱۵تومنسرویس قاشق ی ...

دیگه سرویس قابلمه ۱۰. ۱۵. تومن نیس الان از ۱۹تومن تازه شروع میشه

سرویس قاشق چنگال ۲۴نفره تو بانه ک تو اینستا دیدم گف ۱۴ونیم ولی اینجا ۲۵تومن

آخه بخوام کم بگیرم خونواده شوهرم جمعیتشون بالاس

آخه مامانم میگه یکی میگف من جدا جدا خریدم سرویس پلاستیکیم ۳۰و خورده ای شد درحالی که خواهرم ۴۰پارچه ش ...

من خودم سرویس نخریدم به جاش

دوتا تشت حمام یه کرسی دوتا آبکش پلاستیکی بزرگ

سبد آبکش فلزی با سه تا دونه کاسه سایر کوچک و متوسط خریدم

هنوز اون دوتا آبکش و تشت لازم نشده بعد چند سال

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه چی دیگه نامزدم فرش لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب یخچال و تلویزیون اینارو میخواد بگیره و بقیش با منه

ولی با اون پول نمیشه هم برقی بخری ک میتونی واجب هارو بخری رفتی سرزندگیت گم کم بخری

رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊

حتی برای غیر برقی ها؟آخه کسیو ندارم که بخوام ببرم ک یادش باشه

اره وسایلش خوبه البته بستگی داره همون جنس خوب بدن من خواهرم با شوهرش مادرشوهرش رفتن ۳ تایی پولش رو ببخشید ت لباس زیرش گذاشته بود حتما با دونفر مرد برو

اره وسایلش خوبه البته بستگی داره همون جنس خوب بدن من خواهرم با شوهرش مادرشوهرش رفتن ۳ تایی پولش رو ب ...

در این حد اونجا خطرناکه ینی ؟

من تصورم این بود که دوتایی بریم

چون مامانم شرایطشو نداره که بخواد بیاد

نمیدونم والا خیلی سخت شده خیلی خیلی

میدونم سخته ولی اگه خانواده همسرت چیزی نمیگن چیزای مارک و گرون نخر

برای خودت زندگی کن من هنوز که هنوزه بعضی از وسایلام دارن خاک میخورن گوشه خونه از جمله بالش و رخت خواب هام یا مثلاً مولتی کوکرم گوشت کوب برقی و همزن برقی و همون چند تا وسایل پلاستیکی سرویس غذا خوری و سرویس پذیرایی و سرویس قاشق چنگال مهمانم

در این حد اونجا خطرناکه ینی ؟من تصورم این بود که دوتایی بریم چون مامانم شرایطشو نداره که بخواد بیاد

مرزه دیگ عزیزم جنسا از اونجا میاد خدایی نکرده ی اتفاقی میفته جاده هم خطرناکه

میدونم سخته ولی اگه خانواده همسرت چیزی نمیگن چیزای مارک و گرون نخربرای خودت زندگی کن من هنوز که هنوز ...

ن اونا میگن تا حد توانت بگیر اصن جهیزیه براشون مهم نیست زیاد ولی خب حداقل باید یک چیزایی باشه دیگه نمیشه هیچی نباشه ک