2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 77 پست
از همین میترسم دیگه تا حالا نرفتم فقط تو اینستا دیدم از طرفی هم تو این شرایط نمیشه با ۳۵۰تومن جهیزیه ...

بابات بازنشسته باشع برو شهر فرش قسطی بگیر ببین شوش هم خوبه

رفتنت تلخ ترین خاطره عمرم شد🖤🕊

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بابات بازنشسته باشع برو شهر فرش قسطی بگیر ببین شوش هم خوبه

ن هنوز بازنشسته نشده

بد اینک شرایط بابام اینا طوری نیست که بخوان قسط بدن مجبورم تا جایی که با وام میشه خرید و بخرم بقیش هیچ

بد جدا از اینا شهر فرش خیلی خیلی قیمتشون بالاس

غیر برقی چیز خاصی نیست سخت نگیر همون شهر خودت بخر کدوم شهری؟

آخه مثلاً اینجا سرویس قاشق چنگال و میدن ۲۵. ۳۰تومن ولی تو اینستا دیدم بانه میده ۱۴ونیم

کرجم اینجا سرویس پلاستیک ۲۵تومنه

ن هنوز بازنشسته نشدهبد اینک شرایط بابام اینا طوری نیست که بخوان قسط بدن مجبورم تا جایی که با وام میش ...

اره راست میگی ماهم ماشین خریدم لباسشویی شهرفرش دوبرابر میخواست بکشه من اصلا جنس اونجا راقبول ندارم حس میکنم بنجلن ولی برو جای مطمئن چی میخوای بخری

آخه مثلاً اینجا سرویس قاشق چنگال و میدن ۲۵. ۳۰تومن ولی تو اینستا دیدم بانه میده ۱۴ونیمکرجم اینجا س ...

خواهرم ۱۰ سال پیش وسایل جهیزیه رو از بانه خرید قاشق چنگال راست میگی فقط با شناس برو پلاستيکی اونجا بهتره

اره راست میگی ماهم ماشین خریدم لباسشویی شهرفرش دوبرابر میخواست بکشه من اصلا جنس اونجا راقبول ندارم ح ...

همه چی دیگه

نامزدم فرش لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب یخچال و تلویزیون اینارو میخواد بگیره و بقیش با منه

خواهرم ۱۰ سال پیش وسایل جهیزیه رو از بانه خرید قاشق چنگال راست میگی فقط با شناس برو پلاستيکی اونجا ب ...

حتی برای غیر برقی ها؟

آخه کسیو ندارم که بخوام ببرم ک یادش باشه

آخه مثلاً اینجا سرویس قاشق چنگال و میدن ۲۵. ۳۰تومن ولی تو اینستا دیدم بانه میده ۱۴ونیمکرجم اینجا س ...

سرویس پلاستیک نخر همش لازم نمیشه پولتو میریزی دور به جاش کاسه و آبکش استیل بخر

وسایل حمام هم یه تشت و رخت آویز و کرسی کافیه

سرویس پلاستیک نخر همش لازم نمیشه پولتو میریزی دور به جاش کاسه و آبکش استیل بخر وسایل حمام هم یه تشت ...

آخه مامانم میگه یکی میگف من جدا جدا خریدم سرویس پلاستیکیم ۳۰و خورده ای شد درحالی که خواهرم ۴۰پارچه شو گرفته ۲۳

سرویس قابلمه دو دست کافیه یه سبک در حد ده تومن برا تو دست خودت بخر یه مهمان در حد ۱۵تومن

سرویس قاشق یه سرویس ۱۲تا۱۸نفره کافیه زود قدیمی میشن روز به روز چیزای قشنگ تر میاد قدیمی ها دلتو میزنه