2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ینی اردیبهشت و تیر منظورته؟

بله ۲ سال و هر سال ۲ تا

بار اول اردیبهشت نبود اون زمان دی ماه و تیر بود

بار دوم اردیبهشت و تیر بود

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»

سال دوم رفتی ؟ چی قبول شدی

سال دوم در حد پیرا ( مامایی اینا ) قبول میشدم (من سال اول با امادگی نرفتم به خاطر یسری مشکلات انگار کلا فقط تو سال دوم خونده بودم و آمادگی داشتم) بعد مهاجرت کردم رفتم دانشگاه اما الان دوباره میخوام کنکور بدم البته برا ۴۰۶ نه امسال

چرا دوباره میخوای کنکور بدی ؟میشه لطفاً بگی؟

چون من میتونستم قبول شم ولی تلاش نکردم (همه دبیرام و مشاورام انتظار رتبه ۳ رقمی ازم داشتن)

من سال دوم هم تمام تلاشمو نکردم ، دوس ندارم حسرت بمونه تو دلم که میشد ولی انجام ندادم

میخوای کنکور بدی؟

چون من میتونستم قبول شم ولی تلاش نکردم (همه دبیرام و مشاورام انتظار رتبه ۳ رقمی ازم داشتن) من سال دو ...

مطمئنم خانوادم نمیذارند بمونم

باید برم مثلاً یه پیراپزشکی ازاد امسال بخونم بعد بدون اینکه بدونن انصراف بدم و بخونم

مطمئنم خانوادم نمیذارند بمونم باید برم مثلاً یه پیراپزشکی ازاد امسال بخونم بعد بدون اینکه بدونن انصر ...

شاید بتونی راضی شون کنی

خانواده ادم وقتی ببینه که طرف هدفشو دوس داره باهاش همراهی می کنن

اره یکم میترسم چون خیلی خسته شدم

من سال دوم که خواستم پشت بمونم تا شهریور درس خوندم ( کلا ۱ سال پشت موندم) مثه تو بودم خسته خسته به هر جا نگاه می کردم می دیدم ادما به هدفاشون رسیدن من عقب موندم ، با یه نفذی دوس بودم که ۵ سال از خودم بزرگتر بود وقتی اقدام کردم به مهاجرت همون سال اون تصمیم گرفت تو ۲۵ سالگی کنکور بده من تنها فرد از دوستاش بودم که اطلاع داشتم اونم پیرا میخوند و رشتش جز پیراهای سخت بود از اوتا که فرصت نداری سر بخارونی چه برسه به کنکور خوندن من وقتی رفتم اونجا اون قبول شد رشته تاپ هر دو باهم رفتیم دانسگاه فقط من اونور بودم اون اینور هر دو رشته تاپ میخوندیم. وقتی برا استراحت بین ۲ ترم برگشتم ایران باهاش تلفنی حرف زدم بهم گف تو میتونی قبول شی شانسشو داری یه بار فقط یه بار تلاش کن گفتم مطمئنی گف تو تلاش کن جشن قبولیت با من . منم ناخواسته قبول کردم

گاهی وقتا باید واقعا بجنگی