2777
2789
نه خیلی خوبه هفتاده که  برای همسرمن پنجاه هست  حتی شکلشم بیسته خوبه برای همسرمن دوهست😞

انشاالله که با داروهایی ک خورده نتیجه مطلوب میگیرین. اره 70 خوبه ولی حرکت رو به جلو که اصلی ترین تحرکه باید بالای 25 باشه ک 10 هست  .ایراد فقط اینه. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اینکارو نکن شاید برا شوهرتو مناسب نباشه و مشکلشو بدتر کنه یکی از لشناهای ما همینکارو کرد کامل نابار ...

جدی؟؟؟؟اتفاقاهمسرمنم میگه سرخودچیزی نخریا بدترمیشم

امااون قرصاروهمه رودکترش داده 

😱😱خیلی گرونه

عوضش خیلی خوبه سه تاش با هم نزدیکِ ۷۵۰ هزار تومن میشه

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
دوستان شماچندوقته تو اقدامید؟چندساله ازدواج کردید؟ ماچهارسالهرازدواج کردیم وسه ساله وچهارپنج ماهه ا ...

ما نزدیک به دوسال ازدواج کردیم. 8 ماه اقدام. 

واااای چقدرگروووووونه

آره وااقعا گرونه چون آمریکاییه ولی ارزشش رو داره 

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
باعث میشه خانم حتما بارداربشه؟؟

نه. هیچ چیزی قطعی نیست. برای من که چون پلی کیستیک بودم و فولیکولم ریز میموند این ماه داد که فولیکولم بزرگ بشه. بعضیا باهاش جواب میگیرن بعضیام نه که بهشون لتروزول میدن.