2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مشکل شوشوی من فقط شکل اسپرمه کیا همسراشون این مشکلوداشتن وباردارشدن یا الان این مشکل رو دارن؟؟😔😔

همسر من فقط تحرک اسپرمش کمه. نمیدونم چقد جدیه ولی بهرحال مشکل محسوب میشه. خودمم فولیکولام ریز میمونن. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
همسر من فقط تحرک اسپرمش کمه. نمیدونم چقد جدیه ولی بهرحال مشکل محسوب میشه. خودمم فولیکولام ریز میمونن ...

خرنوب استفاده کنه خیلی خوبه ،همسر من یه مدت خرنوب استفاده کرد،الانم کلی دارومیخوره

زینک پلاس،ول من،ویتامین ای ،سی ،ب 12

سفکسیم ،پنتوکسی فیلین،داکسی سایکلین،کالسیکر،فولیک اسید،شربت ال کارنتین میخوره

خرنوب استفاده کنه خیلی خوبه ،همسر من یه مدت خرنوب استفاده کرد،الانم کلی دارومیخوره زینک پلاس،ول من، ...

چقد زیااااد. همه رو لازم داره واقعا؟ 

من زیاد با داروی گیاهی موافق نیستم. دکتر بهش ال کارنیتین و پنتوکسی فیلین داده فقط. خودمم براش ویتامین e و زینک تجویز کردم☺

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
منم 7ماهه اقدامم این ماه متوحه شدم مشکلی ندارم اما خب شوهرم نمیره آز بده😦

حتمابره آزمایش آنالیز اسپرم بده تادیرنشده 

انشاالله که مشکلی نیست

من چهارساله ازدواج کردم وسه ساله اقدامیم هنوزنشدیم چندتادکتررفتیم گفتن صددرصدمیشید اماکنی زمان میبره 

همین که نمیدونم کی مادرمیشم کلافه م کرده😔😔😔😔😢😢😢😢😢

شوهرِ منم كم تحركي داره،الان داره ال كارنيتين و سِلِن پلاس ميخوره.خودم كه همه ي ازمايشا رو دادم،ولي سونو واژينال گفت توو رحمم ي چيزي هست كه بايد سونو هيسترو بدم تا مطمإن بشن مهم نيست بعد برم اقدام☹️

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘