2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم 7ماهه اقدامم این ماه متوحه شدم مشکلی ندارم اما خب شوهرم نمیره آز بده😦

حتما باهاش صحبت کن که ضروریه. هیچ کار خاصیم نداره. خیلی ساده ست. اینجوری الکی زمان رو از دست میدید. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
چقد زیااااد. همه رو لازم داره واقعا؟  من زیاد با داروی گیاهی موافق نیستم. دکتر بهش ال کارنیتین ...

نمیدونم،دکترش داده هرروز میخوره حتی گفتم داروهای قبلیشو قطع کنه یانه؟گفت نه اوناروهم بخوره +این داروهایی که تجویزمیکنم

پس خوبه. نگران نباش. 

اره دکترمم گفت عالیه 

حالابازببینیم خداچی میخواد

همسرمن شش ماه پیش ازمایش داده ازاونموقع هم کلی دارومصرف کرده بایددوباره ازمایش بده ببینیم چقدرتغییرکرده

اره دکترمم گفت عالیه  حالابازببینیم خداچی میخواد همسرمن شش ماه پیش ازمایش داده ازاونموقع هم ک ...

انشاالله ک بزودی مشکلت حل میشه. 

من با مصرف کلومفین این ماه، 5 روز بعد از اتمام پریود فولیکولم 17 شد گفت خوبه. مال شما که بهتر از منه. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
کم تحرکی وتعداد با خرنوب اصل خیلی خوب میشه

تعدادش مشكل نداره.فعلا كه همينا رو ميخوره و باشگاه ميره.اين هفته هم ميخوام بريم دكتر سنتي.ببينم چي تجويز ميكنه

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘