2777
2789
مشکلتون چی بود؟ چ داروهایی استفاده کردین؟

من آمپول زیرجلدی استفاده میکردم عزیزم 

هردولوله ام بسته بود وپیچخورده

ذخیره کم تخمدان

نه. هیچ چیزی قطعی نیست. برای من که چون پلی کیستیک بودم و فولیکولم ریز میموند این ماه داد که فولیکولم ...

من فولیکولام خوب بود ولی چون چندماهه عقب جلومیندازم دکتربهم کلومیفن تجویزکردولی نخوردم کیست هم ندارم میخواستم ببینم وقتی سایزفولیکول هام نرماله وکیست ندارم چرابرای من تجویزکرده؟نکنه بایدمیخوردم وباردارمیشدم؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فولیکولام خوب بود ولی چون چندماهه عقب جلومیندازم دکتربهم کلومیفن تجویزکردولی نخوردم کیست هم ندارم ...

از خودش سوال کن شاید نظر متفاوتی داره. ولی تا جایی که من اطلاع دارم این دارو برای تحریک رشد تخمک هاست. و یکی از عوارضش هم میتونه ایجاد کیست بشه توی افرادی که خیلی تخمکشون با این دارو رشد کنه و همینطور یکم شانس دوقلوزایی رو بالا میبره. بیشتر دکترا هم تا واقعا لازم نباشه تجویزش نمیکنن. 

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
واسه شوهرمن  تعداد 84 تحرک 13 ab تحرک abc37 مورفولوژی 70 چطوره البته دوناه پیش که دارو خور ...

تعداکل  84میلیونه یادرهر میلی؟؟

Class a+bباید بالای۳۲باشه

a+b+cبایدبالای چهل باشه 

مورفولوژی ام که عالیه

فقط class a+bپایینه که نیازبه نقویت داره  صد درصد بچه دارمیشیداماهمسرت به تقویت نیازداره

اره داره ال کارنتین پنتوکسی فیلین ویتامین سی ای میخوره حالا اگه پری شدم افرودیت میگیرم

فال tarootانجام میدم 😊15ت