2777
2789
منو همسرمم مشکل شمارو داریم اما من بادارو لترو باردار شدم هرچند سقط شد هردوبار ک دارو خوردم باردار ...

مرسی عزیزم از راهنماییت. علت سقطتون ربطی به تحرک کم اسپرم داشت یا مشکل فولیکول کم کیفیت؟

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا به حق علی کسی روچشم انتظازتذاره که واقعاسخته خواهرشوهرمنم ده ماه پیش ازعروسی ما ازدواج کردن الان ...

ان شاءالله هممون به زودي ميايم تيكر ميزنيم

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
حتما میخرم مریی عزیزم😘😘

خواهش میکنم عزیزم ولی جدی میگم این حاصل تجربه ی ۵ سال ناباروریِ شوهر من همه ی این دارو ها رو مصرف کرده بهترینش اینا بود قبل از عید آزو اسپرمی بود الان به حد نرمال آزمایشگاه خیلی نزدیک شده با مصرف این قرصا

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
خواهش میکنم عزیزم ولی جدی میگم این حاصل تجربه ی ۵ سال ناباروریِ شوهر من همه ی این دارو ها رو مصرف کر ...

اینسری که دکتررفتم ازدکتربرگشتنی میرم داروخانه میخرم و ب شوهرم الکی میگم دکترنوشته چون بفهمه خودم خریدم دعوام میکنه ،ده روزدیگه بایدبرم دکتر

مرسی عزیزم از راهنماییت. علت سقطتون ربطی به تحرک کم اسپرم داشت یا مشکل فولیکول کم کیفیت؟

نمیدونم

ببین پارسال سقط 10..11 هفته داشتم با کلومیفن باردار شده بودم 

همین موقع ها 

از ابان ایدام بدون دارو کردم

اردیبهشت با دارو لترو و اچ ام جی فولی 17 باردار شدم ک شیمیایی بود همین ماه پیش

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 
اینسری که دکتررفتم ازدکتربرگشتنی میرم داروخانه میخرم و ب شوهرم الکی میگم دکترنوشته چون بفهمه خودم خر ...

خیلی گرونه ها اگر سختته اول فرتیل اید من رو بخر بعد یواش یواش اون دوتای دیگه رو هم بخر

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
فرتیل اید من نمیدونی قیمتش چنده؟😞

حدود ۲۰۰ هزار تومنه

اینسری که دکتررفتم ازدکتربرگشتنی میرم داروخانه میخرم و ب شوهرم الکی میگم دکترنوشته چون بفهمه خودم خر ...

اینکارو نکن شاید برا شوهرتو مناسب نباشه و مشکلشو بدتر کنه

یکی از لشناهای ما همینکارو کرد کامل نابارور شد الان بچه ندارن

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال