2777
2789
همسر من فقط تحرک اسپرمش کمه. نمیدونم چقد جدیه ولی بهرحال مشکل محسوب میشه. خودمم فولیکولام ریز میمونن ...

منو همسرمم مشکل شمارو داریم

اما من بادارو لترو باردار شدم هرچند سقط شد

هردوبار ک دارو خوردم باردار شدم

تحرک اسپرم کم باشه ماتو بالا بگیری تا بیس دقیقه بالش بذاری زیر کمرت حله

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال 
شما کی آزمایش دادین ک مدل ازمایشتون فرق داره!! پس چرا مال همسر من کلاس بندی نداره تو ازمایشش. گروه ب ...

بستگي به آزمايشگاهت داره،يك ماه و خورده پيش شوهرم رفت ابن سينا آزمايش داد.كلاس aيعني همون حركت رو ب جلو

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منو همسرمم مشکل شمارو داریم اما من بادارو لترو باردار شدم هرچند سقط شد هردوبار ک دارو خوردم باردار ...

خوب شايد چون ضعيف بود سقط شد.درسته؟

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
خرنوب استفاده کنه خیلی خوبه ،همسر من یه مدت خرنوب استفاده کرد،الانم کلی دارومیخوره زینک پلاس،ول من، ...

به جای همه ی اینا فرتیل اید من و کانت بوست و موتیلیتی بوست بده بخوره

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
همسر من ..اوضاعش خراب بود ..میکرو کردیم 

فکر کنم مام باید میکرو کنیم😞

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

ازمایش شش ماه پیش همسرمن  Sperm motility 50 Sperm count ,total440 milion Sperm count /ml 100 ...

مال همسر من این جوریه: 2 ماه پیش:

Normal morphology 20 %

Progressive movement 10%

Motility 70%

Count 100000000 mil

از خواب چو برخیزم؛ اول تو به یاد آیی... مولانا
اره چهاربشه جواب میده  برای ماکه فعلا دوهست خداکنه اینسری رفتیم ازمایش حداقل چهاربشه😔

الهي به حق همين روزاي مبارك مشكلتون حل بشه.اطرافِ من كه همه حامله شدن،فقط من موندم.زن داداشمم دو سه روز پيش جوابش مثبت شد.خدا كنه ما هم باردار بشيم😢

الهي به حق همين روزاي مبارك مشكلتون حل بشه.اطرافِ من كه همه حامله شدن،فقط من موندم.زن داداشمم دو سه ...

خدا به حق علی کسی روچشم انتظازتذاره که واقعاسخته خواهرشوهرمنم ده ماه پیش ازعروسی ما ازدواج کردن الان ی بچه سه ساله داره دومی روهم بارداره

ایشالاشماهم بشیدعزیزم واقعادرک میکنم خیلی،سخته

بچه هاااا

من این ماه بدون دارو اقدام کردم

p co هستم برام دعاکنید چون من هرماه علائم تخمک گذاری رو دارم 

درین دنیا تنها شاید لبخند تو باشد که دل بگشاید❤ الحمدلله کل نعمه و کل حال