2777
2789

بعد 2 جلسه صحبت واسه آشنایی

با هماهنگی خانواده

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش؟. من دوساله آشنام نمیاد که. میگ صبرکن شرایطم بهتربشه

چی بگم

تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

نمیشه زمان تعیین کنی

یکی میبینی کل زندگیش تکمیله فقط مونده زن گرفتنش. امروز باهات وارد رابطه میشه فردا میاد خواستگاری

یکی دیگه هم شاید چند سال طول بکشه تا شرایطش برای ازدواج درست شه

خودت موقع شروع رابطه اوضاع هرکدومو میبینی . موقعی با پسری که شرایطش رو نداره وارد رابطه شدی رسما قبول کردی که باید چند سال صبر کنی

دو جلسه خیلی کمه داداش تو دو جلسه هنوز همو نمی شناسن

خب مگه قراره عقد کنن؟؟

دو طرف دست خودشونه که مدت آشنایی تا 8 ماه هم ادامه داشته باشه یا بیشتر از اون حتی، ولی قصد ازدواج تو 2 یا 3 جلسه دیت باید مشخص بشه

بستگی به شرایط مالیش داره و اعتماد به نفسش

اعتماد ب نفس داره ادعا داره حس میکنم توخالی. بحث جدی بشه میگ بزار قشنگ جمع کنم. گفتم هری بابا. منم پس خاستگار امد چیزی نمیگم خاستگاری شرایط مالی میخاد