2777
2789
من که شناختی از دوست پسرتون ندارم ولی اگه قصدش جدی باشه دیگه باید بیاد خواستگاری تو دو سال دیگه آدم ...

خب الان صبر نکنم دیگ براش. آخه دوس ندارم پسر. جای اینک مث مرد بیا جلو. گریه کنه فقط برای جدانشدن. ب نظرم فقط میخاد جدانشه

خب این پول بهونه میکنه. قبلا میگف بچم نمیخام زود دوماد بشم. ولی با دوستی. پر پر میزنه والا. ۲۵س ...

اگه اینجوریه معلومه قصدش جدی نیست

25 سال کجا بچست آخه

بیخیالش بشین

کاربر آقا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزارین اوضاع مالیش اوکی بشه یکم تلاش کنه برای بدست اوردنتون اگه اول نامزد کنین انگیزشو برای پیشرفت ا ...

اگ کلا تو فاز ازدواج نبود چی. اصن این حرفا نبود. ک شرایط وفلان مشکلم همینه. هیج جوره ثابت نمیشه برام.

آره بده وضع. ولی چطور بلدن دوست بشن. آینده دختر الکی نیست. دوست بشه بعد بگ گرونیه و.... خب دخت ...

مشکل شما دخترا اینه انقدر درگیر احساسات میشین که فقط به زندگی مشترک فکر میکنین

دیگه فکر نمیکنین بعد ازدواج چجوری قراره از پس هزینه ها بر بیاین

عشق و علاقه برای شروع زندگی مشترک لازمه ولی کافی نیست

اگه اینجوریه معلومه قصدش جدی نیست 25 سال کجا بچست آخه بیخیالش بشین

منم بخاطر همین سوال پرسیدم. کلا میترسم توفاز ازدواج نباشه. ولی حرفشوبزنه. منو نگه داره. بهش میگم میگ دختر زیاده من تورومیخام

منم بخاطر همین سوال پرسیدم. کلا میترسم توفاز ازدواج نباشه. ولی حرفشوبزنه. منو نگه داره. بهش میگ ...

گول حرفاشو نخورین

این آدم قصدش جدی نیست

هنوز خودشو بچه میدونه

وقتتونو بخاطرش حروم نکنین

کاربر آقا

مشکل شما دخترا اینه انقدر درگیر احساسات میشین که فقط به زندگی مشترک فکر میکنیندیگه فکر نمیکنین بعد ا ...

منم بابام بهش نمیده منو. خودم گفتم بیااگ میخای وگرن من سرسختم و احساسی نیستم. از بس فشاراورده وکلافم کرده گفتم بابا. اینهمه ادعا وحرف بدرد نمیخوره خواستی بیا. نخاستی مشکل. گشات ابوالفضل. برو درم ببند پشت سرت اصراری نداشتم

گول حرفاشو نخورین این آدم قصدش جدی نیست هنوز خودشو بچه میدونه وقتتونو بخاطرش حروم نکنین

پس عذاب وجدان نداشته باشم آخه جدامیشم خیلی خیلی. گریه میکنه و میگ عاشق کردی. رفتی. گفتم مسعولیت نداری من نگران عاشقیت باشم. زجرکشیدم آخه خیلی

پس عذاب وجدان نداشته باشم آخه جدامیشم خیلی خیلی. گریه میکنه و میگ عاشق کردی. رفتی. گفتم مسعولیت ندار ...

قصدش فقط دوستیه

ازدواج نیست

دیگه خودتون باید تصمیم بگیرین باهاش بمونین یا نه

کاربر آقا

قصدش فقط دوستیه ازدواج نیست دیگه خودتون باید تصمیم بگیرین باهاش بمونین یا نه

قبول دارم. درسته. شرایط زندگی سخته. ولی. پسری ک نداره. میدونه نمیتونه. نباید بره تو رابطه اونم دوسه سال. الاف کنه فقط. پسر هرطور شده بدست میاره. همش الکیه. باید تموم کنم ولی میندازه تقصیر من. تو نامردی رفتی توجه نکردم. ب حرفش