2777
2789
خب مگه قراره عقد کنن؟؟ دو طرف دست خودشونه که مدت آشنایی تا 8 ماه هم ادامه داشته باشه یا بیشتر از اون ...

اینجوری نیست اصلا

حداقل 1 سال طول میکشه دوره آشنایی

بعد از 6 ماه حداقل آدم میفهمه قصدش جدیه یا نه

2،3 روز اول اصلا با عقلی جور در نمیاد

تا حالا تو رابطه بودی؟؟

کاربر آقا

نمیشه زمان تعیین کنییکی میبینی کل زندگیش تکمیله فقط مونده زن گرفتنش. امروز باهات وارد رابطه میشه فرد ...

خب همینجوری رو هوا تودوستی صبرکنم. یا نامزد بعد صبرکنم. کسی بخاد آخرش میگیره دیگ. چرا نامزد نشه. این همونم نیومده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری نیست اصلاحداقل 1 سال طول میکشه دوره آشناییبعد از 6 ماه حداقل آدم میفهمه قصدش جدیه یا نه 2،3 ...

. حرفایی شما میگین درسته. من دوسال بس نیست صبرکردم. هنوز با مامان بابام حرف نزده فق عین کنه چسبیده. همین. گفتم. موقعیت باشه خراب نمیکنم بخاطر تو. خوب گفتم.

اینجوری نیست اصلاحداقل 1 سال طول میکشه دوره آشناییبعد از 6 ماه حداقل آدم میفهمه قصدش جدیه یا نه 2،3 ...

من تا حالا نه

شما مختارید با هر روشی که صلاح میدونید پیش برید، من خودم اینجوریم و اینجوری توصیه میکنم

آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏

خب همینجوری رو هوا تودوستی صبرکنم. یا نامزد بعد صبرکنم. کسی بخاد آخرش میگیره دیگ. چرا نامزد نشه. ...

دیگه لابد از کمالگراییه

خیلیا میخوان موقعی با خانواده دختر رو به رو میشن همچی داشته باشن. دست پر برن خونه پدر دختر

موقعی طرف مثلاً ماشین نداره درآمد بالایی نداره یا اینکه کسب و کارش در هاله ای از ابهامه حق داره بترسه از رسمی شدن

. حرفایی شما میگین درسته. من دوسال بس نیست صبرکردم. هنوز با مامان بابام حرف نزده فق عین کنه چسبی ...

من که شناختی از دوست پسرتون ندارم

ولی اگه قصدش جدی باشه

دیگه باید بیاد خواستگاری

تو دو سال دیگه آدم کاملا طرف مقابلشو میشناسه

کاربر آقا

دیگه لابد از کمالگراییه خیلیا میخوان موقعی با خانواده دختر رو به رو میشن همچی داشته باشن. دست پر برن ...

خودشم همینو میگفت. منم همینو نمیتونم صبرکنم مشکلم اینه تاخاستگاری نکرده نمیتونم الان با چ تضمینی بفمم بخاطر اینه. ومیخاد بهتر بشه وضعش. تا وقتی حتی حرف نزده اون میترسه. تکلیف من روشن نیست

من که شناختی از دوست پسرتون ندارم ولی اگه قصدش جدی باشه دیگه باید بیاد خواستگاری تو دو سال دیگه آدم ...

اون آقا گفت. شاید روش نشه میخاد وضعش بهتر بشه. ولی من نمیتونم با شرایط اون جلو برم. مشکلم اینه بدون نامزدی نمیتونم صبرکنم. ب نظرتون باید نامزد شد بعد. صبرکنم. تند نمیرم.

خودشم همینو میگفت. منم همینو نمیتونم صبرکنم مشکلم اینه تاخاستگاری نکرده نمیتونم الان با چ تضمینی ...

موقعی میگی میخواستم باهاش کات کنم ولی نداشته و اصرار کرده

یعنی اینکه دوستت داره دیگه. و فقط از شرایط میترسه

وگرنه از خدا میخواست و کات میکرد باهات

من که شناختی از دوست پسرتون ندارم ولی اگه قصدش جدی باشه دیگه باید بیاد خواستگاری تو دو سال دیگه آدم ...

خب این پول بهونه میکنه. قبلا میگف بچم نمیخام زود دوماد بشم. ولی با دوستی. پر پر میزنه والا. ۲۵سالشه. پسر باهر وضعی. باید اول خاستگاری کنه.

موقعی میگی میخواستم باهاش کات کنم ولی نداشته و اصرار کردهیعنی اینکه دوستت داره دیگه. و فقط از شرایط ...

آره هزار بار کات کردم ول نمیکنه گریه میکنه. . ولی ب نظرم ول معطله. پسر اینطوری نباید باشه. میخام ب جا گریه برا کات. بیاد جلو. برادوستی هم همینجوریه طرف میخاد. دوس دخترشو ازدست نده.هرکاری میکنه. حالا. پسر کاتم کنه هیچیش نمیشه. گفتم اینهمه گریه کردی برا جدانشدن برا. خاستگاری کرده بودی الان تموم بود همه چی

خدا خیر نده اونی که این کشورو به این روز انداخت آدم حتی جرئت نمیکنه به کسی که دوستش داره قول و قرار ...

آره بده وضع. ولی چطور بلدن دوست بشن. آینده دختر الکی نیست. دوست بشه بعد بگ گرونیه و.... خب دختر این وسط چی میشه.

اون آقا گفت. شاید روش نشه میخاد وضعش بهتر بشه. ولی من نمیتونم با شرایط اون جلو برم. مشکلم اینه بدو ...

بزارین اوضاع مالیش اوکی بشه یکم تلاش کنه برای بدست اوردنتون

اگه اول نامزد کنین انگیزشو برای پیشرفت از دست میده

کاربر آقا