اینجوری نیست اصلاحداقل 1 سال طول میکشه دوره آشناییبعد از 6 ماه حداقل آدم میفهمه قصدش جدیه یا نه 2،3 ...
من تا حالا نه
شما مختارید با هر روشی که صلاح میدونید پیش برید، من خودم اینجوریم و اینجوری توصیه میکنم
آقا هستم👨💼 کارآموز کانون وکلای دادگستری⚖️ آقایونی که تو این سایتن، اگه صحبت یا دردو دلی دارید بیایین پیش خودم، با درخواست های دوستی بیخود، مزاحم دیگران نشویم🙏
من که شناختی از دوست پسرتون ندارم ولی اگه قصدش جدی باشه دیگه باید بیاد خواستگاری تو دو سال دیگه آدم ...
اون آقا گفت. شاید روش نشه میخاد وضعش بهتر بشه. ولی من نمیتونم با شرایط اون جلو برم. مشکلم اینه بدون نامزدی نمیتونم صبرکنم. ب نظرتون باید نامزد شد بعد. صبرکنم. تند نمیرم.
موقعی میگی میخواستم باهاش کات کنم ولی نداشته و اصرار کردهیعنی اینکه دوستت داره دیگه. و فقط از شرایط ...
آره هزار بار کات کردم ول نمیکنه گریه میکنه. . ولی ب نظرم ول معطله. پسر اینطوری نباید باشه. میخام ب جا گریه برا کات. بیاد جلو. برادوستی هم همینجوریه طرف میخاد. دوس دخترشو ازدست نده.هرکاری میکنه. حالا. پسر کاتم کنه هیچیش نمیشه. گفتم اینهمه گریه کردی برا جدانشدن برا. خاستگاری کرده بودی الان تموم بود همه چی